Valikko Sulje

Remontit kokonaispakettina suunnittelusta toteutukseen

Timo Rautiainen ja Joni Nuutinen omalla alueellaan. Puijon tornista avautuvaan maisemaan mahtuu todella monta Puijon Remontti ja Suunnittelu Oy:n työkohdetta.

Puijon Remontti ja Suunnittelu toteuttaa kokemuksella ja asiantuntemuksella remontit ja maalaukset, kalusteasennukset, kylpyhuoneremontit ja muut laatoitukset sekä haitta-ainekartoitukset. Asiakas saa kaiken tarvittavan kustannustehokkaana kokonaispalveluna saman kuopiolaisfirman kautta.

Puijon Remontti ja Suunnittelu Oy tekee remontointiurakat vankalla kokemuksella ja avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaan ei tarvitse tilailla työmaalle eri tekijöitä eikä stressata remontin eri vaiheista ja aikatauluista.

– Kun tilaus on tehty, siirtyy vastuu ja huolenpito remontin etenemisestä asiakkaalta minulle. Meillä on hyvä yhteistyökumppaniverkosto, joten sähkö- ja putkiasentajat sekä valvojat järjestyvät yhdellä puhelinsoitolla meidän kauttamme. Kokeneet ja tutut ammattilaiset tietävät mitä tekevät, ja pitkä yhteistyö takaa töiden etenemisen jouhevasti ja aikataulussa, Joni Nuutinen kertoo.

Remonttisuunnitteluun ajoissa

Pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista kohteista on Puijon Remontin ja Suunnittelun ehdoton vahvuus. Niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiä palvellaan isoissa ja pienissä remonteissa. Niin erikoista kohdetta ei olekaan, etteikö tarjousta kannattaisi kysäistä.

– Tämän kesän urakat ovat sovittuna ja osin syksynkin, mutta ensi talvena remonttia suunnittelevilla on nyt juuri oikea hetki laittaa suunnittelu ja tarjouspyynnöt vireille. Kun on ajoissa liikkeellä, voi aikatauluja suunnitella vapaammin ja esimerkiksi tarvittavat sijaisasumiset remontin ajaksi on helpompi järjestää. Tällaiset asiat helposti unohtuvat. Usein tuleekin mutkia matkaan, kun tekijää aletaan etsiä vasta muutamaa viikkoa ennen ajateltua remonttia. Kun remppasuunnitelmissa aktivoituu ajoissa, säästyy niin hermoja kuin rahaakin, Joni Nuutinen opastaa.

 

Puijon Remontti ja Suunnittelu Oy

Joni Nuutinen puh. 040 055 1971
info@puijonremonttijasuunnittelu.fi
www.puijonremonttijasuunnittelu.fi