Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Rengaskulma laittaa pyörät pyörimään

Autot, veneet ja moottoripyörät

Yrittäjät Mika Keinänen (vas.) ja Juha Julkunen esittelevät asiantuntijaliikkeen monipuolista rengas- ja vannevalikoimaa.

Monipuolinen palveluyritys Rengaskulma myy ja asentaa laaturenkaat ja -vanteet, säätää ohjauskulmat ja korjaa auton alustarakenteen viat.

Rengaskulma on yksityinen, itsenäinen perheyritys ja se myy monipuolisesti eri rengas- ja vannemerkkejä asiakkaiden tarpeen mukaan. Yrittäjinä toimivat Mika Keinänen ja Juha Julkunen.
- Myymme autojen ja moottoripyörien laaturenkaita sekä myös hyväkuntoisia käytettyjä renkaita. Premium-merkeillä kumin laatu on hyvä ja siten renkaan ominaisuudet säilyvät koko renkaan käyttöiän ajan varsin vakioina, Keinänen sanoo.

Katse kulutuspintoihin

Julkunen huomauttaa, että renkaan kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota. Hyväkuntoisten renkaiden pito- ja jarrutusominaisuudet ovat aivan erilaiset kuin kuluneilla renkailla.
Renkaiden kulutuspinnan ja ilmanpaineiden silmämääräinen tarkistus, myös peräkärryn renkaille, kannattaa tehdä säännöllisesti.
- Oikea ilmanpaine on erittäin tärkeä asia niin renkaan käyttöiän, auton ajo-ominaisuuksien ja turvallisuuden kannalta. Ja mahdollisen vararenkaan paine kannattaa myös tarkistaa, Keinänen korostaa.
Renkaiden käyttöominaisuuksiin vaikuttaa myös se, että renkaan ikääntyessä kumiseos kovettuu.

Näyttävyyttä vanteilla

Erityisesti kevään ja kesärengaskauden koittaessa myös erilaiset vanteet tekevät kauppansa. Rengaskulmassa on myös näiden tuotteiden hyvä asiantuntemus
- Meillä on uusia ja käytettyjä vanteita eri merkkisiin autoihin. Hyllystä löytyy hinnaltaan ja malliltaan erilaisia vanteita ja tarvittaessa voimme tilata myös erikoistuotteita nopeasti, Julkunen esittelee.

Ohjauskulmat kuntoon

Jos autolla ajetaan paljon, ohjauskulmat kannattaa tarkistaa kerran vuodessa. Tarkistus on paikallaan heti, jos renkaat kuluvat epätavallisesti tai auton ajettavuus tuntuu huonolta.
Ohjauskulmien säätö pitää tehdä aina, kun tehdään auton alustarakennetöitä tai osien vaihtoja. Rengaskulmassa tarkistus tehdään veloituksetta ja vain säädöstä veloitetaan.
Samalla voidaan myös tarkistaa alustarakenteen väljyydet ja korjata ne. Rengaskulma tekee myös muita pikahuoltotöitä.

p
Rengaskulma

Liipasintie 3, 70460 Kuopio
puh. 017 262 3133
fax. 017 626 431
ma - pe 8 – 17,
sesonkiaikana myös la 9 - 13
rengaskulma@gmail.com
www.rengaskulma.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.