Valikko Sulje

Rengasmatka Männistöön!

Männistön Tepskalla hoituvat sujuvasti myös rengasasiat vuoden ympäri ja renkaat talvehtivat mukavasti rengashotellissa, Pete Aaltonen kertoo.

Männistön Tepskalta saa autoilija kattavat palvelut rengaspalveluista korjaamoon ja autopesuun kahvilan maukkaita munkkeja unohtamatta. Tepska on suosittu kohtauspaikka, jossa päivitetään kuulumiset kahvikupposen äärellä. Yrittäjä Pete Aaltonen kertoo perinteisen huoltamon monipuolisista palveluista.

– AD-ketjuun kuuluva korjaamomme palvelee joustavasti jakopäästä kytkimen kautta jarrupaloihin asti. Ja määräaikaishuollot tehdään kaikille merkeille.

Tepskalla auton voi ajaa pesuun silloin kun se itselle parhaiten sopii, nimittäin huoltamon ollessa suljettuna pesu onnistuu näppärästi itsepalveluna.

– Palvelemme myös laajan valikoiman rengasliikkeenä, josta löytyvät sopivat renkaat sunnuntaiajelusta ammattiajoon. Renkaanvaihdon yhteydessä kannattaa lepovuorossa olevat renkaat jättää huilimaan Teboilin rengashotelliin.

Kahvilan puolella kannattaa myös poiketa. Tarjolla on mainiota juttuseuraa ja aina tuoreita munkkeja. Niin kuin muutkin palvelumme, ne tarjoillaan aina hymyn kera, Pete muistuttaa.

Männistön Tepska

Männistön huoltamo
Kullervonkatu 1, 70500 Kuopio
puh. 044 364 0142
ma – pe 6.30 – 17, la 8 – 14
teboil.huoltamo@gmail.com
seuraa meitä somessa!