Valikko Sulje

Rengasosaamista ja virustuhoa

Rengaspalvelumme tekee renkaiden vaihdosta ja säilytyksestä kustannustehokasta ja helppoa, lupaa Krisse Männistön Teboilin asiakaspalvelusta.

Yrittäjävetoisella Männistön Huoltamolla on pitkät perinteet ammattitaitoisesta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta. Perinteiseltä huoltamolta saa autolleen kattavat palvelut rengaspalveluista korjaamoon ja autopesusta tehokkaaseen sisätilojen desinfiointiin.

Talven tullen lumikelit usein yllättävät autoilijat, mutta keväällä meininki on toisenlainen. Kesärenkaisiin siirrytään useamman viikon periodeissa. Näppärimmin homma rullaa, kun lepovuorossa olevat renkaat jättää lomailemaan Teboilin rengashotelliin.

Rengasstressi pois

Kevään kiireinen rengassesonki on jo ovella, mutta yrittäjä Pete Aaltonen ja muu Teboilin väki on valmiina.
– Koko paketti, joka sisältää renkaiden vaihdon ja huuhtelun sekä kausisäilytyksen, on 75 euroa. Hinta on erittäin kilpailukykyinen, etenkin kun sillä säästyy monilta selkävaivoilta ja juuttuneen pultin kirvoittamilta ärräpäiltä. Palvelemme myös laajan valikoiman rengasliikkeenä, josta löytyvät sopivat renkaat niin kesäauton pikkulenkeille kuin ammattikuskin pitkille taipaleille.
Tarjolla on eri hintaluokissa tunnettuja laatumerkkejä kuten Nokia, Michelin, Continental ja Toyo.
– Ammattilaisemme auttavat mielellään valitsemaan omiin ajoihin passelit renkaat, Pete lupaa ja muistuttaa, että osaava apu löytyy korjaamon puolelta muihinkin ajoneuvoa koskeviin pulmiin.

Ekologista autopesua

Männistön Teboililla uusittiin viime kesänä pesuhalli ja autopesukone. Ne ovatkin nyt tehokäytössä, pesuun voi ajaa milloin itse haluaa eli 24/7. Huoltamon ollessa suljettuna pesu onnistuu näppärästi itsepalveluna.
– Pesuhallin pesukorkeus on 285 cm, eli pesuun mahtuu korkeampikin ajopeli. Kuopiolaisen Innokemin pesuaineet takaavat sen, että puhdasta tulee ja pesu tapahtuu ympäristöystävällisesti. Kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys ovat meillekin tärkeitä asioita, siksi käytössä ovat alan parhaat tuotteet ja ajanmukainen autonpesutekniikka. Pesutulos on asiakaspalautteen mukaan paikkakunnan kärkiluokkaa, Aaltonen kertoo.

Virukset kuriin valohoidolla

Autokorjaamoiden ja huoltamoiden yhteydessä on vuosikymmeniä puhuttu ”valohoidosta”. Männistön Teboililla on päätetty antaa termille aivan uusi, positiivinen merkitys. Äskettäin käyttöön otettu UVC-valoon perustuva desinfiointilaite antaa kirjaimellisesti valohoitoa, joka saa aikaan tehokkaan pöpötuhon.
– Laite hävittää mikrobeja ja esimerkiksi koronavirukset tuhoutuvat käsittelyssä helposti. UVC-led-valojen teho tuhoaa 99,9 prosenttia bakteereista. Vastaavia laitteita käytetään jo muun muassa terveydenhuollossa ja organisaatioissa, joissa ihmisiä liikkuu paljon, laitteen kehittäneen kuopiolaisen Led Future Oy:n tekninen johtaja Ilkka Hirvonen kertoo.
– Huipputehokas ja nopea desinfiointi on tietenkin erityisesti ammattiautoilijoille loistava palvelu. Lopputulos on monin verroin parempi ja puhdistus nopeampaa kuin käsipelissä pintoja pyyhkien. Tämä palvelu on kaikille asiakkaillemme saatavilla vaikkapa kätevästi autopesun yhteyteen. Pöpöille kyytiä kustannustehokkaasti, Pete Aaltonen kuittaa.

UVC-desinfiointi on tehokasta ja ehdottoman turvallista. Käsittelyn aikana autossa ei oleskella ja sen jälkeen bakteerit ovat tipotiessään, Ilkka Hirvonen ja Pete Aaltonen lupaavat.

Männistön Huoltamo Oy

Kullervonkatu 1
70500 Kuopio
puh. 044 364 0142
ma – pe 6.30 – 17, la 8 – 14
teboil.huoltamo@gmail.com
www.mannistonteboil.fi