Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Taksi tuo helppoutta ja vaivattomuutta kauniisiin kesäpäiviin, aina ei tarvitse olla edes kiire.

Kun halutaan siirtyä joustavasti paikasta toiseen, käännytään Kuirin Taksipalvelun puoleen. Matka taittuu edustavalla autolla ja kokeneen ammattikuljettajan ohjaamana ja ennakkovarauksella viimeinenkin vähäinen epävarmuustekijä on eliminoitu.

Koronakevät koetteli taksialaakin rajulla kädellä, mutta nyt näyttää jo paljon valoisammalta. Kuirin Taksipalvelun yrittäjä Jukka Kuiri ei poikkeusaikanakaan jäänyt peukaloitaan pyörittelemään, mutta nyt on palattu taas mieluisaan arkeen.

Siistiä ja tyylikästä taksikyytiä

– Erityisoloissa tehtiin erikoishommia, eli panostin autopesulan tehokkaaseen pyörittämiseen. Kokemusta siltäkin alalta on, joten homma toimi ja pesulapalvelut ovat jatkossakin saatavilla. Nyt on palattu taksihommiin, eli mersut ovat liikenteessä osaavien kuskien palveluhenkisellä ammattitaidolla varustettuna. Korona-ajasta muistuttaa enää se meille sinänsä luonnollinen asia, että autojemme siisteys desinfiointia myöten on meille kunnia-asia. Asiointi on myös turvallista, autoissamme on käytössä etu- ja takapenkin välillä oleva läpinäkyvä suojapleksi, Jukka kertoo kuulumiset.

Ennakkotilauksella joustavuutta edullisesti

Ennakkotilausta suositellaan taksialalla paljon, mutta miksi ennakkotilauksen tekeminen kannattaa nimenomaan asiakkaan kannalta? Jukka Kuiri vastaa, että ennakkotilaus ei luo lisäkuluja, mutta se varmistaa sen,
että palvelun palaset loksahtavat varmasti paikalleen. Kun tilaa kyydin ennakkoon, aikataulut pitävät varmasti.
– Esimerkiksi lentoasemalle tehdyissä tilauk-
sissa kuljettaja tulee asiakasta aulaan vastaan nimikyltin kanssa ja auto on pysäköitynä lähelle ulko-ovea. Kuljettaja seuraa lennon oikea-aikaista laskeutumista ja toimii sen mukaan. Helppoa ja tyylikästä ja säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa.
Erityisesti työmatkalaiset haluavat siirtyä sovittuun kohteeseen nopeasti ja täsmällisesti. Sama pätee yritysasiakkaisiin, joista monet käyttävät Kuirin Taksipalvelun palveluita säännöllisesti Kuopiossa käydessään.
– He tietävät, että palvelun laatutaso on aina taattu, Jukka Kuiri kertoo ja muistuttaa että ennakkotilauksen tekeminen on maksutonta www.kuirintaksipalvelu.fi sivujen kautta tai soittamalla numeroon 040 733 8321.

Jukka Kuiri harvemmin nähdyssä asussa. Tavallisesti Jukka tunnetaan tummasta puvusta ja solmiosta, vieressä oleva tyylikäs ajopeli kuuluu silloinkin kuvaan.

p
Kuirin Taksipalvelu

puh. 040 733 8321
info@kuirintaksipalvelu.fi
www.kuirintaksipalvelu.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.