Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

RTV uudisti myymälänsä

Rakentaminen ja remontointi

Kuopion RTV pisti myymälänsä uuteen kuosiin. Avarissa ja valoisissa tiloissa on mukava asioida ja tehdä töitä. Töissä viihtyy hyvin myös Anu Koistinen, joka on uusi kasvo RTV:llä.

Kuopion RTV on päivittänyt myymälänsä ilmettä kesän aikana. Myymälä on nyt kuin uusi – jos et usko, kipaise itse katsomaan!

Myymäläpäällikkö Juha Martikainen kertoo, että muutoksen tekeminen oli ollut mielessä jo hyvän aikaa. Tavoitteena oli ennen kaikkea sujuvoittaa asiointia myymälässä.
Suurin muutos on, että rakennustarvikemyynti ja sisustuspuoli palvelevat nyt samassa myymälätilassa. Ammattirakentajille ja rakennustarvikemyynnissä asioiville on oma sisäänkäyntinsä myymälän takapihalta.
– Ammattirakentajat odottivat muutosta kovasti ja saivat nyt, mitä halusivat. Asiointi sujuu nopeammin, kun saa samasta myymälätilasta sekä puutavaran että maalit ja muut sisustustuotteet. Tämä säästää asiakkaan aikaa.

Avaruutta ja valoa

Myös sisustusmyymälä on kokenut kasvonkohotuksen. Kassapiste on tutulla paikallaan, mutta kaikki muu on vaihtanut paikkaa.
– Osastot vaihtoivat paikkaa puolelta toiselle ja hyllyjen suunta kääntyi. Lattiaa uusittiin osasta myymälää, hyllyjä madallettiin ja valaistus vaihdettiin ledeihin. Kalusteita tehtiin uusiksi, mutta rakenteita ei muokattu, Martikainen selvittää.
Muutoksesta on satanut yksinomaan kehuja. Myymälä on avara, siellä on helppo liikkua ja tuotteet ovat esillä selkeinä kokonaisuuksina. Koska valo kiertää tilassa entistä paremmin, sisustusvaihtoehtojen tutkailu on entistä mukavampaa.

Valikoima ja palvelu pysyvät

Muutos toi uusia tuulia, mutta laajasta valikoimasta ja hyvästä, asiantuntevasta palvelusta ei RTV:llä tingitä.
Valikoima on pysynyt pääosin entisellään, mutta pieniä muutoksia asiakkaiden toiveiden mukaan tehtiin. Osaava henkilökunta neuvoo materiaalien valinnassa, tekee sisustussuunnitelmia kodin tiloihin ja antaa kullanarvoisia vinkkejä asennukseen.
– Meiltä on helppo noutaa tavaraa omalla autolla. Rakennustarvikemyynnin ovelle pääsee omalla autolla ja kun ostokset on tehty, pääsee jatkamaan matkaa peruuttelematta. Voimme myös lainata peräkärrejä kuljetusta varten tai tuoda ostokset ovelle asti, Martikainen kertoo.

Rakennustarvikemyynti ja sisustusmyynti palvelevat saman katon alla.
Ammattirakentajille ja rakennustarvikemyynnissä asioiville on oma sisäänkäynti takapihan puolelta.

p
RTV-Yhtymä Oy

www.rtv.fi
Kuopion myymälä
Tehdaskatu 8, 70620 Kuopio
p. 017 550 2600
Iisalmen myymälä
Karjalankatu 36, 74120 Iisalmi
p. 017 550 2670
Joensuun myymälä
Kuurnankatu 2, 80100 Joensuu
p. 013 510 5600
Mikkelin myymälä
Otavankatu 21, 50130 Mikkeli
p. 020 7415 495
Varkauden myymälä
Käsityökatu 31, 78200 Varkaus
p. 017 368 4040

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.