Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Sähköalan moniosaajat

Rakentaminen ja remontointi

Kuopion Saanan pitää sisällään paljon modernia tekniikkaa, mikä teki projektista ainutlaatuisen, toimitusjohtaja Antti Siltala kertoo.

Savon High Voltage tuottaa kaikki sähköalan palvelut ja asennukset ammattitaidolla ja tinkimättömällä työmoraalilla.

Vaikka yritys on perustettu vuoden 2018 syksyllä, on Savon High Voltagella takanaan pitkä kokemus ja monipuolinen ammattitaito sähköalalta. Yrityksen tukikohdat ovat Kuopiossa ja Iisalmessa, ja töitä paiskitaan joustavasti koko Pohjois-Savon alueella, tarvittaessa kauempanakin.
– Tällä hetkellä meitä on neljä vakituista ja neljä vuokratyöntekijää, kaikki jo pitkältä ajalta tuttuja, osaavia ammattimiehiä, toimitusjohtaja Antti Siltala kertoo.

Laadukasta työtä aikatauluista tinkimättä

Yritys palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiä asiakkaita. Toimenkuvaan kuuluu yhtä hyvin sähköurakointi isoissa saneerauskohteissa kuin omakotitaloissa. Pienemmissä kohteissa suunnitelmat tehdään itse, ja suuremmissa yhteistyötä tehdään joustavasti muiden toimijoiden kanssa.
– Ehdottomia valttejamme on työn laatu ja aikatauluista kiinni pitäminen. Tehokkaalla toiminnalla ja tilanteen mukaan venymisellä pidämme siitä kiinni, mitä on luvattu.

Osaamista löytyy myös haastaviin kohteisiin.

– Asentajamme ovat moniosaajia, joilla ei mene sormi suuhun hankalassakaan paikassa. Tehdaspuolella pystymme rakentamaan sellaisia ratkaisuja, jotka eivät kaikilta sähköurakoitsijoilta onnistu. Olemme myös tehneet paljon asennuksia esimerkiksi vedenpumppaamoissa, missä on paljon erityisosaamista vaativia säätimiä ja tunnistimia.

Modernia elektroniikkaa Saanassa

Kuluvan kevään aikana Savon High Voltage toteutti mittavan sähköurakan Kuopion Saanassa.
– Olemme tehneet Saanan kaikki sähkötyöt. Tämä on ollut mielenkiintoinen projekti ja hyvä esimerkki monipuolisesta osaamisestamme sekä tinkimättömyydestä aikataulujen suhteen. Tiiviistä aikataulusta huolimatta pystyimme toteutukseen aikataulussa ja sovitulla tavalla.
Saanasta löytyykin paljon elektroniikkaa. Sisä- ja ulkotilojen valaistukset, sauna- ja kylpylämaailma sekä keittiötilojen sähkölaitteet toimivat modernien järjestelmien avulla, käytännössä ilman kytkimiä.
– Saana tarjosi haastetta, mutta meillä on hyvät valmiudet vastata koviinkin haasteisiin. Siksi lähdimme innolla mukaan hankkeeseen ja lopputulos on onnistunut, Siltala kiteyttää.

 

Savon High Voltagen asentajat ovat alansa ammattilaisia, jotka löytävät ratkaisut haastavissakin tilanteissa.

p

Savon High Voltage
Antti Siltala 040 707 7139
Tiedustelut Iisalmi ja lähialueet: 040 842 3287
antti@highvoltage.fi
tuomo@highvoltage.fi
tuomas@highvoltage.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.