Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Sähköistä pyöräilyä ja pihanhoitoa

Erikoisliikkeet, Luonto, Pyöräily ja retkeily

Sähköavusteiset Fantic-pyörät sopivat ympärivuotiseen käyttöön, Sampo Saastamoinen ja Janna Leppänen esittelevät.

Sähkö liikuttaa niin Fantic-polkupyöriä kuin Husqvarna-ruohonleikkureita. Kone ja Tarvike M Leppänen Oy myy ja huoltaa nämäkin laatumerkit.
Korkealaatuisista Fantic-sähköpyöristä löytyvät sopivat mallit maastoon, maantielle tai kaupunkikäyttöön. Mallistossa on kolme eri runkokokoa: S, M ja L.
Useimmissa malleissa on saksalainen Brose-moottori, joka on hiljainen ja vahvavääntöinen. Maastopyörien tehokas 630 Wh:n akku antaa pitkän toimintamatkan yhdellä latauksella. Pyörillä on kahden vuoden takuu.
- Fanticilla on esimerkiksi fatbike ympärivuotiseen käyttöön, hyvä valikoima maastopyöriä niin harrastelijalle kuin kisaajallekin sekä vauhdikkaita kaupunki- ja maantiepyöriä. Suosituin malli on selkeästi fatbike, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön leveiden renkaidensa ansiosta. Sillä taittuvat niin iltalenkit maastossa kuin työmatkatkin, Janna Leppänen esittelee.

Robotti siistii nurmikon

Kun halutaan nurmikko, joka on aina siisti, on parasta hankkia ladattava ruohonleikkuri. Husqvarna-robottiruohonleikkureista eli Automower-sarjasta löytyy sopiva malli jokaiseen pihaan.
- Teemme asiakkaan pihaan sopivasta laitteesta ehdotuksen, rajaamme leikkuualueen ja asennamme latausaseman. Leikkuri toimii ohjelmoinnin mukaan ja pitää nurmikon aina siistinä, Antti Parviainen kertoo.
- Ison ja epätasaisenkin piha-alueen hoito on helppoa tarvittaessa nelivetoleikkurin voimin.
Kone ja Tarvike M Leppänen Oy:n tarjontaan voi tutustua myös Kallavesj’-2020-messuilla.

p
Kone ja Tarvike M Leppänen Oy

Leväsentie 56
70780 Kuopio
puh. 017 363 1469
ma - pe 9 - 17, la 10 - 14
kuopio@konejatarvike.com
www.konejatarvike.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.