Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Perinteisen täyden palvelun Teboil huoltoasemalla palvelu pelaa. Yrittäjä ”Pete” Aaltonen toivottaa turvallisia kilometrejä ja kehottaa tarkistamaan renkaiden kunnon.

Sähköavusteinen polkupyörä on yhä useamman valinta niin arkiajoon kuin vapaa-aikaankin. Sähkis.fi tarjoaa Kolmisopessa vaivattoman mahdollisuuden tutustua sähköpyöräilyyn. Sähköavusteisen pyöräilyn erikoisliikkeen löytää nyt todella helposti Citymarketin vierestä, tien toiselta puolelta samasta talosta kuin Moto3. Yrittäjä Antti Lehtonen kertoo että sähköavusteisia pyöriä on saatavilla todella monipuolinen valikoima kaupunkipyöristä täysjoustomaastopyöriin, niin omaksi kuin vuokrallekin.
– Sähköavusteisen pyörän käyttöalue on huiman laaja. Seniori ajelee helposti asioilleen ja extreme-liikkuja ottaa tehot irti vaativassa maastossa niin pyörästä kuin itsestäänkin. Täysjoustopyörä on nyt hittilaite, se sopii kaikenlaisille alustoille ja ajomukavuus uutuusmalleissa on entistäkin parempi. Meiltä halutun mallisen sähköpyörän saa näppärästi vaikkapa vuokralle. Kun oma pyörä tulee hankintaan, ajan tasalla olevasta valikoimasta löytyy sopiva ajopeli kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tervetuloa testaamaan entistä hauskempaa tapaa pyöräillä, Antti toivottaa.

p
Sähkis.fi

Suvannontie 1
70780 Kuopio
Antti Lehtonen 040 528 1180
ma – pe 9 – 17
la 10 – 14
www.sähkis.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.