Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Särkiniemen Neste K-asemalta saa palveluita joka lähtöön

Elintarvikkeet

Neste K Särkiniemestä löytyy jatkossa myös monipuolisempi elintarvikevalikoima. Kirsi Tiainen (vas.),
Jenny Weeman ja kauppias Nina Laituri palvelevat liikenneaseman ja Särkiniemen alueen asiakkaita.

Kuopion Särkiniemen asukkailla ei ole syytä huoleen, vaikka alueen ainoa lähikauppa onkin menossa kiinni. Monenlaista ruokaa on saatavilla edelleen alueen asukkaille ja tiellä liikkuville, kun Neste K Särkiniemi laajentaa elintarvikevalikoimaansa kaupan puolella.

Neste K Särkiniemi huoltaa ja ruokkii niin ihmiset kuin autotkin. Liikenneasemalta saa menovettä kulkupeliin ja elintarvikkeita ruokapöytään.
Liikenneasemaa pyörittävä kauppias Nina Laituri kertoo, että asiakkaat ovat kyselleet elintarvikkeiden perään paljon. Yritys vastaa nyt huutoon ja tarjoaa jatkossa perussetin elintarvikkeita.
Särkiniemen asukkaat voivat hakea nyt maitonsa ja perunansa tuotevalikoimaansa laajentavalta liikenneasemalta.
– Täysin laajaa valikoimaa ei tule, mutta hyvä perusvalikoima muun muassa Pirkka-tuotteita, joilla on hinta-laatusuhde kohdallaan. Kuuntelemme myös asiakkaiden toiveita valikoimien suhteen, kuvailee Laituri.
Laajentuvan valikoiman johdosta luvassa on myös lisää työtunteja työntekijöille. Lisätilaa ei tarvita, mutta uusia hyllyjä rakennetaan tarpeen mukaan.
Laituri lupaa, että elintarvikkeiden osalta tilannetta katsotaan uudelleen puolen vuoden päästä, kun uusi lähikauppa on avautunut. Jos kysyntää riittää, niin laajempi elintarvikevalikoima voi jatkossakin löytyä hyllystä.

Monenlaista ruokaa ja palvelua

Uudistuneen kaupan valikoiman ohella Neste K Särkiniemestä saa myös valmista ruokaa. Lounaspöytä palvelee asiakkaita arkisin klo 10.30 – 14. Tarjolla on salaattia, leipää ja lämminruoka, joka tuodaan Laiturin toiselta liikenneasemalta Neste K Puijonlaaksosta.
Lounaan ohella Särkiniemestä saa hampurilaisia, wingsejä, hotdogeja ja panineja, tuoreita sämpylöitä sekä kahvilatuotteita; asiakkailla on siis mistä valita.
Neste K Särkiniemi on laajan palvelun liikenneasema, josta voi vuokrata vaikka tekstiilipesurin. Polttoaine- ja nestekaasumyynnin ohella asiakkaita palvelevat Quickwash-
autopesu, veikkauspiste sekä Schenkerin pakettipalvelu.

p
Neste K Särkiniemi

Särkiniementie 1
70700 Kuopio
ma – pe 6.30 – 22, la 8 – 21, su 9 – 21
puh. 017 580 1041
www.k-ruoka.fi/kauppa/neste-k-sarkiniemi
www.facebook.com/NesteSarkiniemi/

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.