PDT-laitteen sininen aallonpituus hoitaa ja rauhoittaa ihoa kemiallisen kuorinnan jälkeen.

Nobel-palkittu ForLLe´d Japanista – ratkaisu kuivan ja herkän ihon ongelmiin. Nyt ihon kuivuus ja rypyt saavat viimeistään väistyä. ForLLe’d-sarjan uutuustuotteet saapuvat Suomeen joulukuussa. Saamme neljä uutuustuotetta koti- ja hoitolakäyttöön.

Kuningatarhoito

KauniStellan ForLLe´d sarjan Kuningatarhoito nostaa sinut arjen yläpuolelle. Hoidon seerumi-cocktail, sivellinhieronta ja 3D-erikoisnaamio saavat ihon näyttämään hyvältä hoidon jälkeen ja sen vaikutus kestää pitkään.
ForLLe´d Kuningatarhoito on yksi parhaista lahjoista, jonka itsellesi tai läheisellesi voit antaa, toteaa SKY-, Cidesco-kosmetologi Ritva Hyvönen 30 vuoden hoitokokemuksella.
– Jokaisen tulisi edes kerran elämässään saada kokea tämä hoito, lausui eräs asiakas hoidon päätteeksi, Hyvönen kertoo.

Tuhkimohoito

Toinen suosittu hoito on Tuhkimokasvohoito, jonka puhdistavat ja kirkastavat aineet ja laitteet saavat väsyneenkin ihon säteilemään. Jennan tekemään Tuhkimohoitoon pääset aamupäivisin kello 9 – 14, johon saat PDT-valoterapian veloituksetta. PDT-valoterapian sininen aallonpituus hoitaa aknea ja couperosaa, kun taas punainen aallonpituus stimuloi kollageenia silottaen hiusjuonteita.
Tuhkimohoito räätälöidään asiakkaan ihotyypin ja toiveiden mukaan. Vaihtoehtoja hoidolle on monia. Se voidaan tehdä useiden laitteiden hoitokokonaisuuksina tai esimerkiksi Dermalogican erikoishoitoja yhdistelemällä.


Uutuustuotteisiin voit tutustua nyt KauniStellassa.
Hyalogy P-effect deep moisturizer on syväkosteuttava hyvin imeytyvä voideuutuus. Sen innovatiiviset tehoaineet stimuloivat myös kollageeni- ja elastiinisynteesiä ja saavat ihon näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta.
Toinen ForLLe´din uutuus on Hyalogy RetiMoist essence -yöseerumi. Se sisältää kolme erilaista A-vitamiinijohdannaista, jotka häivyttävät ryppyjä ja juonteita sekä silottavat akneihoa. Sopii kaikenikäisille.
Sarjan uudet Hyalogy BW- voide ja seerumi kirkastavat ja tasoittavat ihon sävyä. Niiden ainutlaatuiset tehoaineet estävät ja korjaavat ihon pigmenttimuutoksia.

p

KauniStella
Käsityökatu 10 D 33
70100 Kuopio
(Musiikkikeskuksen lähellä)
puh. 017 261 2189, 0400 802 862
ma – pe 10 – 17