Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Savolaenen horoskooppi vuojelle 2021

Ihmiset ja ilmiöt

Kuluva vuosi on täynnä sattumuksia, ja aina hieman jännittää mitä omalle kohdalle mahtaakaan sattua. Taivaan merkkien tiirailijamme Oliver Castlefield raottaa savolaisen moniselitteiseen tyyliinsä salaisuuksien arkkua… Katsopa mitä sinulle luvataan!

Hirvi (22.12.–20.1.)

Tänä vuonna suhtaavut pukkeutumiseen ihan erj´laella ku aekusemmin. Varsinnii
metässä kulukiissa suosit punasta vuatetta, niin eevätpään hirviporukat lassaata lyijjyä kannikkaan niin heleposti. Puarj´tiskillä iskuhommissa punanen väri toppoo liijan innokkaat ja kiihottaa rotutyypit.

Vesj´laetoksen mies (21.1.–19.2.)

Sullon kuule ollu hana aaki pikkusen liijan pitkään. Elämä on turhannii kosteeta ja nyt oes aeka pistee tiivisteet paekalleen, niin herkijää holokki mylykkyämästä sinunnii elämässä. Eekun jakoavvaen kopraan ja piä tiskin alle!

Muikut (20.2.–20.3.)

Ootko ihmetelly, miks vuan yhessä ravintelissa sinuva ihastellaan syötävän hyväks? Elä mäne ennee vappaaehtosesti Kaappakavun alapiähän, siellä hyvässä lykyssä kuolet
häkkään tae hukut smetanaan. Iske silimee ja ui kylymästi uuteen parveen ja pistä pyrstö vipattammaan.

Pässi (21.3.–20.4.)

Puske, puske, kyllä se tiiliseenä periks antaa! Itepäesyys kannattaa nyt. Pistä vuan hanttiin ihan periaatteessa, piä piäs vaekka koskissii.
Vuojen lopulla ku oot tarpeeks ängänny vastaan, tilanne laakijaa ja elämääs tulloo pehmeempi sävy.

Sonni (21.4.–20.5)

Erotiikka se on mikä sonnin rehussa pittää. Nyt on suuren rakkauven vuos ja jakelet lempee vähän minne sattuu. Sonnin alle suattaa jiähä ihan syrjäesiäkii ku se oekeen innostuu, jopa saeppuakaappijaat on vuarassa.

Veljmiehet (21.5.–21.6.)

Suku on pahin, sano veljmies kun oksapoejan takkuuveleka maksettavaks lankes. Tänä vuonna elä luota kennenkään luppauksiin, oot ollu pikkusen narrattava viime aekoena. Piä puoles, elä kato peiliin turha tautta.

Rapu (22.6.–22.7.)

Syksyllä tie vallankummous ja piä ehtona rapujuhliin lähölle, että napsut pittää olla kuopijolaesen viinatehtaan tuotantoo ja laalut laalettaan savoks. Elä mäne mertaan, jos ee oekeesti siltä tunnu. Jos joku tarjoo kuuman kylyvyn, niin naati tääsillä.

Ilives (23.7.–22.8.)

Viihyt mehtäluonnossa ja omissa oloessas. Ihmekös tuo, kun katanto on sulla aena ollu meleko ovela ja karvoo korvissa lajisa.
Tie rehvit hirven kanssa, suattas löötyä paljo yhteistä. Kohtaaspaekalla suon laejassa tunnet sen punasesta asusteesta.

Vanahapiika (23.8.–23.9.)

Muista pittee talaviaekaan ikkunoo aaki, mää tiijä vaekka ruoste ja pakkanen iskis kypsään lihhaan. No vitsi vitsi, piä ihtees arvossa eläkä lähe jootaviin hupatuksiin. Naati vappauvesta ja totteuta ihtees, se kannattaa.

Vuaka (24.9.–23.10.)

Jos et oo vielä siirtynnä tikitaali-aekaan, niin nyt. Puntarjhommat on historijjoo, nyt pelataan sähköllä. Ihmissuhteissa se tarkottaa, että tinteri lämpiämmään ja viitake tulille.
Kohta ryskäripa roekaa ja naaru raekuu.

Mäntypistijäenen (24.10.–22.11.)

Ala vuatia Tepon Jaskalta roviisijjoo ku on tehnä sinusta niin uilakan rokkipiisin.
Muutennii oot jo meleko kuulusa, ja suattaahan se lajisa nostoo nokkoos ylävinkkelliin. Elä kuitenkään ylypisty, esittele vuan ihtes ku salanen akentti:”Pistijäenen, Mänty Pistijäenen nijmiddäinj!”

Kukko (23.11.–21.12.)

Jopa on kanojen paemennusta näköpiirissä.
Joovut kiekasemmaan kulukkus pohjasta, mutta sehän onnistuu, ku luontaesta karismoo ja uamuvirkkuutta löötyy. Sinulle on luvassa esimiestehtäviä ja uranoosua, määtiijä vaekka ihan kanalan yläparvelle asti.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.