Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Savon Rengas on myös Autofit-korjaamo

Autot, veneet ja moottoripyörät

Savon Rengas Sorsasalossa on palvellut autoväkeä keväästä 2017. Firststop-ketjuun kuuluva kuopiolaisyritys on tunnettu kattavista rengas- ja vannepalveluistaan, mutta yhä useampi myös huollattaa ja tarpeen vaatiessa korjauttaa autonsa Savon Renkaalla. Vuoden alusta Savon Rengas on ollut myös täyden palvelun Autofit-korjaamo.

Autofit panostaa laatuun

Yrittäjä Teijo Hyttinen kertoo Autofit-ketjun tukevan hyvin yrityksen jo valmiiksi monipuolisia palveluita.
- Autofit-korjaamoiden toimintamallit vastaavat sitä miten olemme jo aikaisemminkin toimineet, eli huollot ja korjaukset tehdään merkistä tai iästä riippumatta ja takuusta tinkimättä. Huollot tehdään valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti. Käytämme alkuperäistä vastaavia huolto- ja varaosia, valmistajan takuu on ja pysyy. Meillä on nyt ison ketjun tuki takana, Hyttinen linjaa ja kertoo monipuolisten palveluiden saaneen aikaan positiivista hintavertailua.
- Teemme hommat kustannustehokkaasti, silti työn tai varaosien laadusta tinkimättä. Pidämme aina asiakkaan ajan tasalla, milloin joku työ olisi syytä tehdä ja mihin muihin korjaustarpeisiin se kenties vaikuttaa. Yhdellä soitolla säästyy paljolta edestakaisin ajelulta. Rengas- ja korjaamopuoli komppaavat toisiaan saumattomasti
asiakkaan eduksi.

p

Savon Rengas

Virranniementie 5, Sorsasalo
70420 Kuopio
puh. 050 414 2853
ma - pe 8 - 17
www.savonrengas.fi
Meidät löydät myös Facebookista

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.