Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Savon vahvin rakentaja

Rakentaminen ja remontointi

STARK Kuopio on entistä kovemmassa iskussa. Täysin uudistunut myymälä ja sen asiantunteva henkilökunta on valmiina palvelemaan asiakkaita.

Uudistunut STARK Kuopio avasi ovensa Kolmisopessa helmikuun alussa. Täysin uuden ilmeen saaneesta myymälästä haluttiin tehdä mahdollisimman selkeä kokonaisuus ja se palveleekin niin ammatti- kuin kuluttaja-asiakkaita entistä paremmin ja tehokkaammin.

Yksikönpäällikkö Ismo Koski kertoo, että suursatsaus myymälään on suoraa jatkumoa aikaisemmin tehdylle noutopihan uusimiselle.
- Haluamme, että asiointi meillä on helppoa ja sujuvaa. Erityisesti ammattirakentajille rautakaupassa vietetty aika on suoraan pois tehokkaasta työajasta työmaalla. Siksi asioinnin pitää olla tehokasta. Jo aiemmin uudistimme noutopihan palvelemaan tavaroita noutavaa asiakasta sujuvammin. Nyt rakensimme myymälään uudet palvelupisteet, jonne on suora käynti noutopihalta. Näin asiakkaan ei ole välttämätöntä kiertää myymälän kassan kautta, Koski kertoo.

Oikeat tuotteet löytyvät helposti

Myös tuotteiden sijoittelu myymälässä tukee asioinnin vaivattomuutta. Uudistuksessa on tähdätty mahdollisimman selkeään tuotesijoitteluun. Hyvät opasteet ohjaavat oikeaan paikkaan ja käyttöyhteystuotteet löytyvät samasta paikasta. Näin asiakkaan ei tarvitse etsiä haluamiaan tarvikkeita ympäri myymälää. Myös ammattitaitoiseen ja saatavilla olevaan asiakaspalveluun on STARK Kuopiossa panostettu aina. Henkilökunta opastaa ja ohjaa tuotteiden etsimisessä ja valinnassa.
- Tänä päivänä asiakkaat arvostavat ammattitaitoista palvelua ja meiltä sitä löytyy. Mutta mikäli asiakkaalla on jo valmiina mielessä, mitä on hankkimassa, löytyy oikea osasto selkeän opastuksen avulla helposti.

Upea showroom vetää väkeä

Yksi uuden myymälän ylpeyksistä on uusi showroom, yhtenäinen näyttelytila, jossa kaikki lattiapintamateriaalit, laatat, kylpyhuonekalusteet, paneelit, listat ja saunatuotteet ovat laajasti esillä. Asiakkaan on helppo vertailla materiaaleja, kun koko valikoima on näkyvillä samassa tilassa. Myös rakentajat voivat hyödyntää näyttelytilaa ja tulla tekemään valintoja yhdessä asiakkaan kanssa paikan päälle.
- Showroom on saanut heti alusta asti todella positiivista palautetta ja vetänyt hyvin väkeä, Koski kertoo.
Näyttelytilasta löytyy muun muassa kattava valikoima Villeroy & Bochin laadukkaita laattoja, jotka ovat tulleet uutuutena STARK­in valikoimiin. Toinen merkittävä uusi tuoteperhe on Domestic-keittiöt ja -kodinhoitohuoneet, joihin pääsee myös konkreettisesti tutustumaan paikan päällä.
Koski kertoo, että myymälän uudistuksen yhteydessä valikoimia uudistettiinkin mittavasti.
- Poistimme noin 700 tuotetta ja tilalle tuotiin 1000 tuotetta. Voi sanoa, että valikoimamme tuotiin suoraan 20-luvulle. Haluamme olla niin ammattirakentajille kuin kuluttaja-asiakkaille luotettava, tehokas ja ammattitaitoinen kumppani myös uudella vuosikymmenellä.

Heti myymälän sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevassa näyttelytilassa on helppo tutustua vaihtoehtoihin ja tehdä materiaalivalintoja.

Villeroy & Bochin laadukkaita laattoja on näyttelytilassa esillä mittava valikoima.

p
STARK

Suvannontie 12, 70780 Kuopio
ma - pe 7 - 19, la 9 - 15
puh. 093 541 3900 / Vaihde
093 541 3938 / Myymälä ja Rakentajapalvelu
093 541 3942 / Yrityspalvelu
093 541 3941 / Noutopiha
Yksikönpäällikkö: Ismo Koski
Myynnin päällikkö: Hannu Hynynen
Myymäläesimies: Tero T. Korhonen
etunimi.sukunimi@stark-suomi.fi
www.stark-suomi.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.