Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Savon XPress -lehden juhlanäyttely

Muut, Tapahtumat

Kauppa- ja viihdekeskus Minnassa avautuu 14. syyskuuta 2020 Savon XPress -lehden 15. vuotisjuhlanäyttely.


Näyttelyyn on koottu runsaasti kuvia ja artikkeleita koko lehden ilmestymisen ajalta. Näyttely esittelee monipuolisesti Kuopion alueen ja savolaisen elinkeinoelämän kehittymistä viimeisen viidentoista vuoden aikana muistuttaen mieleen monta tuttua yritystarinaa, paikkaa ja kasvoa.

Näyttelyssä on mukana useita yhteistyökumppaneita omilla esittelypisteillään. Myös näyttelyä toteuttamassa on ollut iso joukko paikallisia toimijoita, esimerkiksi tilan suunnittelu on Savonia-ammattikorkeakoulun muotoiluopiskelijoiden käsialaa ja rakentamisessa on ollut mukana Tukeva-säätiö. Näyttelyyn tuleva materiaali on PunaMustan painamaa ja kävijät pääsevätkin samalla tutustumaan myös painomateriaaleihin ja niiden erilaisiin käyttötapoihin.

Projektisihteeri Elena Koljonen kertoo, että juhlanäyttely on elämyksellinen kokonaisuus, jossa halutaan tuoda mahdollisimman monipuolisesti esille pohjoissavolaista elinkeinoelämää ja sen kehitystä.

-Koko historiansa ajan Savon XPress -lehti on tehnyt lukijoille tutuksi alueen ihmisiä ja palveluita ja se on myös näyttelymme johtoajatus. Mukana on monia tuttuja paikkoja ja kasvoja vuosien varrelta. Näyttelyalueelta löytyy myös lasten leikkihuone ja kirjastohuone oleskelua varten. Tulemme järjestämään yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa erilaisia tapahtumia, kilpailuja ja arvontoja. Kävijät saavat katselun lisäksi myös aktiivisesti tehdä ja kokea asioita.

Tervetuloa juhlanäyttelyymme kauppakeskus Minnan toiseen kerrokseen, Elena Koljonen toivottaa.
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.