Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Sektori – Hyvän mielen kauppakeskus

Erikoisliikkeet, Muut

Kauppakeskus Sektori on todella monipuolinen kauppapaikka aivan Kuopion sydämessä. Torin laidalta löytyvät monipuoliset terveyspalvelut hammashoidosta apteekkiin, talouden asiantuntemusta pankista konsultointiin sekä upeita kädentaitoja asusteista ja käsitöistä herkullisiin konditoria-tuotteisiin. Sektorissa hyvä mieli sisältyy aina kauppaan!

Talentree

Talentree on moderni asiantuntijayritys, joka auttaa toisia yrityksiä kasvamaan ja kehittymään. Talentreen avulla yritys voi mm. päivittää strategiansa, digitalisoida liiketoimintansa ja markkinoida tehokkaasti verkossa. Vahvoista osaajista koottu talenttitiimi on yritykselle kokonaisvaltainen kumppani, jossa yhdistyvät vankka ymmärrys liiketoiminnasta, teknologiasta ja ihmisistä.
Talentree Talouspalvelut on sähköinen tilitoimisto. Tilitoimistopalveluiden lisäksi palveluihin kuuluvat talouskonsultointi ja talouden johtamisen palvelut.

www.talentree.fi

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu huolehtii keskitetysti koko Suomen verivalmistehuollosta. Luovuttajaksi voi tulla perusterve yli 18-vuotias ja yli 50-kiloinen henkilö. Verenluovutus on lahja ihmiseltä ihmiselle ja saattaa pelastaa toisen hengen.
Verenluovuttajien rekrytointi, verenluovutusten järjestäminen ja veren keräys kuin myös luovutetun veren testaus ja verivalmisteiden tuotanto sekä valmisteiden varastointi ja jakelu sairaaloihin ovat veripalvelun tehtäviä. Myös kantasolusiirteiden välittämisestä, elin- ja kantasolusiirtojen kudostyypityksistä sekä eräistä vereen liittyvistä laboratoriotutkimuksista huolehditaan.

www.veripalvelu.fi

Kasve

Kasve Oy on kuopiolainen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut hyvinvointialan asiantuntijayritys, joka auttaa hyvinvointialan yrityksiä menestymään kansainvälisesti. Tiimistä löytyy vahvaa osaamista mm. hyvinvointialan yritysten laadunhallintaan ja lääkinnällisten laitteiden CE-merkintöihin sekä rekisteröinteihin. Myös kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä lääkinnällisten laitteiden ohjelmistoihin Kasve tarjoaa asiantuntevaa palvelua.
Kasve on valittu ainoana terveys- ja hyvinvointialan toimijana Ely-keskuksen Yrityksen kehittämispalveluiden kansalliseksi puitesopimustoimittajaksi.

www.kasve.fi

Itä-Suomen Yliopiston Apteekki

Itä-Suomen yliopiston apteekin ammattitaitoinen henkilökunta neuvoo mielellään kaikissa apteekkien palveluihin liittyvissä asioissa. Asiantunteva ja ensiluokkainen asiakaspalvelu on yhdessä keskeisen sijainnin ja yhteiskuntavastuun ohella apteekin toiminnan keskeisiä kulmakiviä.
Riittävä määrä henkilökuntaa ja reseptintoimituspisteitä yhdessä modernin lääkerobotin kanssa takaavat sen, että jonotusajat pysyvät muutamissa minuuteissa vilkkainakin aikoina. Itä-Suomen yliopiston apteekissa asioimalla tukee samalla oman alueen yliopistoa, sen tutkimusta ja koulutusta.

www.yliopistonverkkoapteekki.fi

Oral

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin suunterveyden palveluyhtiö. Oralilta löytyvät kaikki suun terveydenhoidon palvelut helposti ja nopeasti. Palveluihin kuuluvat yleishammashoito, erikoishammashoito, erikoishammasteknikon palvelut ja Oral Hammaslaboratorioiden palvelut sekä hammastekniset tuotteet.
Oralilla ammattilaiset palvelevat aina yksilöllisesti ja lempeästi, alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Diagnoosin perustana on aina kliininen tutkimus ja sen tukena korkeatasoinen röntgenkuva.

www.oral.fi

Dentaalipalvelu

Dentaalipalvelu Oy on yksityinen, kuopiolainen hammaslääkäriasema. Klinikan varustelu ja laitekanta edustavat toiminta-alueensa ehdotonta kärkeä, esimerkkinä 3D-röntgen, jolla toimenpiteet ovat potilaalle miellyttäviä ja turvallisia. Perushammashoidon lisäksi tarjolla ovat laajat erikoishammaslääkärin palvelut.
Dentaalipalvelulta saa myös oikomishoidon palvelut. Käytössä ovat läpinäkyvät oikomiskalvot, jotka suunnitellaan yksilöllisesti yhdessä kuopiolaisen Hammaslaboratorio Hammassektorin kanssa. Oikomiskalvot suoristavat hampaat miellyttävästi ja todella huomaamattomasti.

www.dentaalipalvelu.fi

Ramin konditoria ja kahvila

Jokaisen herkkusuun unelmapaikka Ramin Konditoria tarjoaa laadukkaita ja maukkaita leipomotuotteita tuoreena, myytyinä tai tilattuina. Maittavaa lounasta on tarjolla aamukymmenestä iltapäivän puoli neljään asti. Lauantaisin on tarjolla yltäkylläinen kakkubuffet.
Vitriinit notkuvat omassa leipomossa leivotuista herkullisista konditoriatuotteista. Tilauksesta tehdään myös upeita kakkuja kaikkiin juhliin. Tarjoilut syntymäpäiville, häihin tai valmistujaisiin onnistuvat joustavasti. Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa ja kuuluu Hyvä konditoria -ketjuun.

www.raminkonditoria.fi

Puustjärven kello ja kulta

Puustjärven kello ja kulta on Kuopion perinteikkäin kello- ja korualan liike, luotettava, paikallinen ja palveleva. Laajasta valikoimasta löytyvät uutuus- ja klassikkokorut, laadukkaat kellot kotimaisilta ja kansainvälisiltä huippumerkeiltä sekä paljon laadukasta lahjatavaraa. Saatavilla ovat kaikki kello- ja kultasepänpalvelut, paristonvaihdosta koneistojen täyshuoltoon.
Puustjärvellä tehdään myös sormuksien koonmuutokset ja korujen korjaustyöt sekä asiantuntevat jalokivien arvioinnit. Kattavan koruvalikoiman klassikot Kalevala Koru, Lumoava ja Efva Attling ovat suosikkikoruja, sormuspuolelta taas Kohinoor, Festive ja Sandberg.

www.puustjarvi.fi

Kultajousi

Kultajousen laajasta tuotevalikoimasta löydät kihlasormukset, vihkisormukset, timanttikorut, kultakorut ja hopeakorut sekä arkeen että juhlaan. Myös kellot, lahjatavarat sekä suosituimmat muotimerkit Kalevala Koru ja Lumoava löytyvät torin laidalta Kultajousesta.
Kultajousi on Suomen suurin kello- ja jalometallialan ketjuyritys. Kultajousi tuo itse maahan valtaosan tuotteistaan. Näin varmistetaan, että tuotevalikoima pysyy aina ajantasaisena ja muotia sekä kansainvälisiä trendejä seuraavana. Oma maahantuonti takaa myös kuluttajaystävällisen hintatason.

www.kultajousi.fi

Hairlekiini

Hairlekiini on koko perheen parturi-kampaamo, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Hairlekiini-kampaamoista saa aina jokaiselle sopivinta palvelua: nopeat leikkaukset ja väripalvelut hektiseen arkeen tai rentouttavaa, kokonaisvaltaista hiusten hoitoa silloin, kun on aika hemmotella itseään.
Hairlekiinistä löytyvät myös laadukkaat kampaamotuotteet, joista ammattilaiset auttavat valitsemaan juuri sopivat. Ajanvaraus käy helposti netissä tai puhelimitse. Hairlekiini tarjoaa elämyksellistä palvelua ja haluaa olla osa päivän parhaita hetkiä.

www.varaaheti.fi/hairlekiini/fi/kuopio_sektori

Kaiku Kids

Kotimaisiin sekä eettisesti ja ekologisesti valmistettuihin vaatteisiin ja asusteisiin panostavasta lasten merkkivaateliike Kaiku Kidsistä löytyy laaja valikoima lastenvaatemerkkejä, kuten Kaiko, Mainio, Papu, Aarre, Gugguu, Mini Rodini ja Metsola. Valikoimassa on myös paikallisten pienyrittäjien tuotteita.
Kaikun olohuoneesta löytyy oma nurkkaus lapsille ja liikkeestä löytyy myös lastenhoitopöydällä varustettu mukava WC-tila. Imettäville äideille löytyy myös oma, viihtyisä ja suojaisa nurkkaus. Kaiku Kids on koko perheen liike, sillä laajentuvassa valikoimassa on vaatteita myös aikuisille!

www.kaikukids.fi

POP Pankki

Siilinjärven Osuuspankki kuuluu POP Pankki ryhmään, joka muodostuu 26 itsenäisestä osuuspankista. Siilinjärven Osuuspankilla on konttoreita kotipitäjänsä lisäksi Kuopiossa, Nurmeksessa ja Iisalmessa. Henkilöstö muodostuu 42 rahoitusalan ammattilaisesta. Yhteydenpito pankkiin on helppoa ja joustavaa.
POP-pankin perusarvoja ovat ihmisläheisyys, nykyaikaisuus, taloudellisuus, luotettavuus ja paras hyöty asiakkaalle. POP-pankki tarjoaa parasta ihmisläheistä ja asiantuntevaa palvelua kaikissa elämän vaiheissa.

www.poppankki.fi

Sektorin Sauna

Sektorin Sauna on edustava ja monikäyttöinen tila sauna- ja kokouskäyttöön. Sektorin viidennestä kerroksesta avautuvat parhaat näköalat Suomen kuuluisimmalle kauppatorille. Sektorin Sauna on omiaan myös rentoon juhlakäyttöön. Tilan voi vuokrata arkisin myös päiväkokoukseen ilman saunaa.
Saunan kattavasta cateringista huolehtivat ravintola Isä Camillon ammattilaiset, olipa kyseessä sitten kokouskahvit tai illanvieton juhlapöydän antimet. Sektorin Saunalla on aina kaikki valmiina saunomista, kokousta, koulutusta tai rentoa illanviettoa varten.

www.saunat.ravintolamestarit.net

INGO

Kulttuurialan ammattiopisto Ingmanedun INGO on moderni koulutusympäristö keskellä Kuopiota. INGOssa yhdistyvät opiskelu ja yrittäjyys: opiskelijat pääsevät perinteisen opiskelun lisäksi harjoittelemaan muun muassa asiakaspalvelua ja asiakastöiden vastaanottoa. Ingoon kannattaa poiketa tutustumaan opiskelijatöiden näyttelyihin ja tapahtumiin, joissa kulttuurialan tulevaisuuden tekijät esittelevät osaamistaan.
Korjausompelimo Tikki pistää nopsasti asiakkaiden asusteet taas edustuskuntoon ja Vaatelainamo Noppa tarjoaa monipuolisen valikoiman tyylikästä päällepantavaa.

www.ingmanedu.fi

Moico Craft & Design

Moico Craft & Design on aidosti kuopiolainen design- ja käsityömyymälä. Moicosta löytyvät tuotteet ovat kotimaisia ja paikallisuus näkyy vahvasti kaupan todella monipuolisessa tuotevalikoimassa, mihin kuuluvat korut, asusteet ja sisustustuotteet. Muotoilija, yrittäjä Annamaija Halosen uniikit PalaPala-korut on valmistettu kierrätysmateriaalista. Moico Craft & Designin valikoiman ydinajatus on design ja tuotteiden käytettävyys ja paikallisen laadukkaan muotoilun esilletuominen.

www.facebook.com/moicoCraftDesign

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.