Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Siilin Putkipojat – palveleva perheyritys

Rakentaminen ja remontointi

Siilin Putkipoikien myymälästä löytyy yli 2000 tuotetta ja lisää saadaan tilaamalla. Palvelukonseptimme perustuu hyvään, asiantuntevaan LVI-alan asiakaspalveluun, jossa asiakkaan tarpeeseen löydetään yhdessä ratkaisu, Marko Mäkipelto kertoo.

Siilin Putkipojat on palveleva LVI-alan erikoisosaaja, jonka myymälästä löytyy kattava valikoima LVI-tuotteita ja varaosia – kaikki, mitä omakotitaloasuja tarvitsee. Tarvikkeiden lisäksi tarjolla on vankkaa osaamista.
– Olemme osa Hanakat-ketjua ja palvelukonseptimme perustuu hyvään, asiantuntevaan asiakaspalveluun. Meillä asiakasta palvelee aina alaan perehtynyt LVI-myyjä, joten kun asiakas saapuu meille ongelman kanssa, siihen löydetään kyllä ratkaisu ja mukaan oikeat osat ja ohjeet asennukseen. Työt sujuvat kun asennustarvikkeet osuvat oikeaan heti ensi kerralla, Marko Mäkipelto muistuttaa.

LVI-osaamista 30 vuoden kokemuksella

Myymälän varastosta löytyy yli 2000 tuotetta, joten omalla valikoimalla pärjätään pitkälle. Mutta erikoistavaratkin saadaan tilattua paikalle vuorokaudessa. Siilin Putkipojat hoitavat myös asennukset rautaisella ammattitaidolla.
– Olemme perheyritys, jonka isäni Risto perusti 30 vuotta sitten. Meillä on nyt siis juhlavuosi, vaikkei sitä ole vielä ehditty juhlia sen kummemmin kuin työn merkeissä. Myös veljeni Pekka työskentelee yrityksessä pääasiassa asennuspuolella, Mäkipelto kertoo.

p
Siilin Putkipojat

Oppipojantie 7,
71800 Siilinjärvi
ma – pe 8.30 – 16.30
puh. 017 462 4500
posti@siilinputkipojat.fi
www.siilinputkipojat.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.