Valikko Sulje

Sisustusunelmat todeksi

Sisustus Picason sisustustuotteiden valikoima sisältää herkkuja kotimaisilta ja ulkomaisilta merkeiltä, Ninamarie Antikainen kertoo.

Sisustus Picaso on palveleva ja valikoimiltaan monipuolinen sisustusliike Kuopion keskustassa Puijonkadulla. Valikoimista löytyy niin laadukkaita mattoja, verhoja, sisustustekstiilejä kuin piensisustustuotteita. Picasoon kannattaakin poiketa, etsitpä kodin sisustukseen pientä piristystä tai kokonaista sisustussuunnitelmaa.

Ammattilaisen avulla omannäköinen sisustus

Ninamarie Antikainen muistuttaa, että kivijalkaliikkeessä eri materiaalien vertailu ja valinta on aina helpompaa. Eri värit ja kuosit pääsevät oikeuksiinsa, kun mallit ovat omien silmien edessä ja käsin hypisteltävänä.
– Kauttamme voit tilata mittatilausverhot ja -matot ja autamme mielellämme löytämään jokaiseen kotiin ja tyyliin sopivat sisustusratkaisut, Ninamarie kertoo.
Hän kannustaakin ihmisiä kääntymään rohkeasti ammattilaisen puoleen sisustussuunnitelmien teossa.
– Tämän työn suola on asiakkaan ilo, kun olemme toteuttaneet kauniin ja asiakkaan näköisen sisustuksen.

Värejä ja ajattomia sävyjä

Valinnanvaraa Picason valikoimissa riittää. Tänä keväänä muodissa ovat värit, ja mallistoista löytyykin oikeaa väri-ilottelua. On kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka trendit näkyvät tarjonnassa, myös ajattomat ja klassiset vaihtoehdot säilyvät.
– Kaikille pystytään varmasti toteuttamaan juuri oman näköinen sisustus.
Tekstiilien ja mattojen lisäksi myymälästä löytyy myös erilaisia sisustustuotteita ja laadukas valikoima kotimaista ja ulkomaista designia, kuten Mifukon, Everyday Designin ja Ferm Livingin tuotteita. Myymälässä on myös Porin Villan ja Peitteen näyttelyosasto.

Sisustus Picaso

Puijonkatu 24, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 17, la 10 – 14.30
puh. 017 261 5819
posti@sisustuspicaso.fi
www.sisustuspicaso.fi