Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Martikaisen Konevuokraamon valikoimista löytyy 1700 konetta. Esimerkiksi akkukäyttöisiä laitteita löytyy suuri määrä, Mikko (vas.) ja Jari Martikainen kertovat.

Jokaista konetta ei tarvitse hankkia tai omistaa itse, sillä 25-vuotias Martikaisen Konevuokraamo on asiakkaan autotalli, josta löytyy noin 1700 erilaista konetta.

Yrittäjät Jari ja Mikko Martikainen kertovat, että laadukas kalusto palvelee niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiäkin ja valikoimaa päivitetään jatkuvasti. Martikaisen Konevuokraamon päätoimipiste ja laajin valikoima sijaitsee keskeisellä paikalla Sorsasalossa ja kattava perustarpeisto löytyy myös Juankoskelta, Lapinlahdelta, Pielavedeltä ja Suonenjoelta. Savon sydämessä operoivalla yrityksellä onkin valttinaan se, että kalusto liikkuu ketterästi pisteestä toiseen.

Käyttöopastus kaupan päälle

Valikoimiin kuuluvat esimerkiksi erilaiset henkilönostimet, Avant pienkuormaajat, JCB minikaivurit, maantiivistimet ja hiomakoneet. Yrityksen kotisivuilta löytyy kattava ja ajantasainen tieto eri vuokratuotteista hintoineen. Monipuolisen valikoiman lisäksi talosta löytyy myös rutkasti osaamista.
- Opastamme koneiden käytössä, tarvittaessa vaikka kädestä pitäen. Useimpien koneiden käytön oppiikin helposti. Saamme myös koko ajan asiakkailta käyttökokemuksia, joista on paljon hyötyä asiakkaita opastaessa. Myös tavarantoimittajilta on saatavissa ajantasaista tietoa. Esimerkiksi Avantin pienkuormaajat ovat kotimaista työtä, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa yhteydenotto valmistajaan käy helposti.
Martikaisen Konevuokraamosta löytyy myös oma, asiantunteva huoltohenkilöstö, mikä takaa sen, että vuokrattava kalusto on hyvin huollettu ja käyttökunnossa.

Asiantuntevan huollon ansiosta koneet ovat käyttökunnossa.

p

Martikaisen Konevuokraamo

Leppälammentie 1, 70420 Kuopio
ma - pe 7.30 - 16.30, la 9 - 13
puh. 017 465 3011
Jari 0400 418 208
Mikko 044 529 3744
palaute@martikaisenkonevuokraamo.fi
www.martikaisenkonevuokraamo.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.