Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

SK-Lasi palvelee Telkkistentiellä

Rakentaminen ja remontointi

Sami Koistisen (vas.), Jari Heinon ja Timo Oksmanin toimipiste on nyt aiempaa isommissa tiloissa Telkkistentiellä.

Uusiin ja isompiin tiloihin Telkkistentielle muuttaneen SK-Lasi Oy:n tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa terassi- ja parvekelasitukset, lasikaiteet, ikkuna- ja ovilasien korjaukset, sisustuslasitukset sekä autonlasit ja niiden korjaukset.
Autonlasien korjauksissa ja vaihdoissa SK-Lasi Oy on vakuutusyhtiöiden yhteistyökumppani.
- Nyt meillä on täällä entisissä Kuopion Lasimestareiden tiloissa merkittävästi isompi varasto, joten voimme palvella nopeasti esimerkiksi silloin, kun asiakkaan ikkuna rikkoutuu yllättävästi. Pystymme myös leikkaamaan erikoismittaiset peilit asiakkaan tarpeen mukaan, yrittäjä Sami Koistinen kertoo.
Sisustuslasitusten puolella trendiksi nousseisiin mustaruutuisiin tilanjakoseiniin on myös erilaisia ratkaisuja.
Yritys myy ja rakentaa Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Lacerta-lasiterasseja, jotka koostuvat viimeistellystä liimapuurungosta, karkaistusta lasikatteesta ja lasiseinistä.
- Kotimainen lasiterassi sopii hyvin täkäläiseen asumiseen ja tuo luonnonläheistä ja suojaista oleskelutilaa rivitaloon, omakotitaloon tai kesämökille. Terassin avattavat lasiseinät helpottavat tuulettamista ja kulkemista, ja liukuovet voidaan lukita, Koistinen esittelee.
- Tarvittaessa hoidamme myös luvat ja lupakuvat. Jokainen terassikohde mitataan ja valmistetaan yksilöllisesti. Teemme lasiterassin suunnittelusta ja perustuksista lähtien täysin valmiiksi. Keskimääräinen asennusaika on kahdesta kolmeen työpäivää.

p
SK-Lasi Oy

Telkkistentie 6, 70460 Kuopio
puh. 0400 157 707
ma - to 8 - 16.30, pe 8 - 14
kuopio@sk-lasi.fi
www.sk-lasi.fi ,
www.lacerta.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.