Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

SRH Rakennus on monipuolinen laaturakentaja

Rakentaminen ja remontointi

Lippumäen uuden jäähallin sisätiloissa näkyy SRH Rakennuksen osaaminen. Työnjohtaja Hannu Savolainen, toimitusjohtaja Henry Haatainen, vihertyönjohtaja Marjo Haatainen ja työnjohtaja Keijo Korhonen ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Kun samasta kuopiolaisfirmasta löytyvät erikoisosaajat uudisrakentamisesta erilaisiin korjaustöihin ja saneerauksiin, sekä viherrakentamisesta viheralueiden hoitosopimuksiin, voidaan puhua todella kattavasta palveluvalikoimasta. SRH Rakennus tunnetaan paitsi monipuolisuudestaan, myös tinkimättömästä työn laadusta ja pitävistä aikatauluista.

Kuopiolainen SRH Rakennus Oy perustettiin vuonna 2012 Savon rakennushankkeen nimellä ja nykyinen nimi on ollut käytössä keväästä 2018. Kirjainyhdistelmä SRH on lyhenne sanoista Suunnittelee, Rakentaa ja Hoitaa. Kirjainyhdistelmä kuvaa harkitusti rakennettua palvelutarjontaa, jonka laatuun panostetaan kaikin tavoin. Työt uudisrakentamisesta ja piharakentamisesta sisäilmakorjauksiin tehdään suunnittelusta toteutukseen koulutettujen ammattilaisten toimesta.

Laadukkaita kokonaisprojekteja

SRH tarjoaa kokonaispaketin ideoinnista loppusiivoukseen ja ylläpitoon. Paikallisena toimijana yritys pystyy myös reagoimaan nopeasti projekteissa mahdollisesti tapahtuviin muutoksiin. Yrityksen moniosaajat liikkuvat tarpeen mukaan rivakasti apuun myös akuuteissa tilanteissa. Toimitusjohtaja Henry Haatainen painottaa monipuolisen osaamisen merkitystä.
-Toimintamme ydin on laadukas ratkaisukeskeisyys, olipa kyseessä kunta tai kaupunki, liikelaitos, taloyhtiö tai vaikkapa omakotiasuja. Asiakas saa samasta osoitteesta kokonaisuuden, jonka jokaisen osa-alueen toteutuksesta vastaa alusta loppuun ammattitaidolla sama yritys. Tätä palvelulupausta on toteuttamassa saumattomasti yhteen pelaava ryhmä, Haatainen muistuttaa ja kertoo SRH Rakennuksen työnjäljen näkyvän monessa näkyvässä kuopiolaiskohteessa.
– Lippumäen jäähallin sisätilat ja viereisen urheilualueen huoltorakennus piha-alueineen olivat kohteitamme, kuten myös osa Snellmanin puiston uudistusta. Olemme yhtenä tekijänä mukana myös Kuopion Portin suuressa rakennushankkeessa. Nämä vain muutamana esimerkkinä, ensi kevään ja kesän suunnitelmat ovat jo tietenkin pitkällä monessa muussa isommassa ja pienemmässä kohteessa.

Tuloksia tehokkaalla tiimityöllä

SRH Rakennus on rakennusalan ammattilaisten pyörittämä yritys, jossa eri alojen erikoisosaajat muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Hyvä yhteishenki ja työilmapiiri on saanut asiakkailta runsaasti positiivista palautetta.
– Aikataulut ja muut kriteerit ovat nykyään tiukat ja se vaatii sitoutumista myös meiltä. Kokonaisvaltainen tapamme saattaa työ loppuun on tärkeä laatutekijä, jota myös asiakkaamme arvostavat. Eräällä työmaalla viimeisenä päivänä koko porukka työnjohtajista asentajiin ja apumiehiin otti luontevasti harjat ja roskasäkit käyttöön ja loppusiivous tehtiin rivakasti yhdessä. Meillä kaikki vastaavat yhdessä kokonaisuuden saattamisesta loppuun viimeisen päälle. Asiakastyytyväisyys kannustaa jatkamaan savolaisella päättäväisyydellä samalla tyylillä eteenpäin, Marjo Haatainen kertoo.

Lippumäen urheilualueen huoltorakennus otettiin käyttöön marraskuun alussa. SRH Rakennus vastasi rakennusprojektista pihatöineen.

Henry Haatainen ja toimistokoira Bruno, joka viihtyy myös tarkastamassa työkohteiden tilannetta lemmikkinäkökulmasta.

p
SRH Rakennus Oy

Varikkokatu 2, 70620 Kuopio
Henry Haatainen
puh. 0400 606 529
henry.haatainen@srh.fi
www.srh.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.