Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

STARK – rakentajan luottokauppa

Rakentaminen ja remontointi

Jukka Puumalainen on valmiina palvelemaan ammattitaidolla niin ammattirakentajia kuin kuluttaja-asiakkaita. Laaja sisustus- ja saunapaneelivalikoima löytyy STARKista lämpimistä sisätiloista.

Kun tarvitaan laadukkaita rakentamisen tuotteita sekä joustavaa ja asiantuntevaa palvelua, on STARK rakentajan luonteva valinta. Valikoimia kehitetään jatkuvasti ammattirakentajien tarpeet edellä. Tästä hyötyvät myös kuluttaja-asiakkaat.

Rakentamisen ammattilaiset ovat tärkeä STARKin asiakasryhmä. Jotta työt työmaalla sujuvat tehokkaasti, täytyy rautakaupan valikoimien, palvelun ja logistiikan olla kunnossa.
– Kehitämme niin toimintaamme kuin valikoimaamme jatkuvasti ja asiakaslähtöisesti. Haluamme, että meiltä löytyy sitä tavaraa, mitä asiakkaat tarvitsevat. Onneksi meillä on hyviä asiakkaita, jotka esittävät tarpeita ja toiveita, joihin vastaamme mahdollisimman hyvin ja joustavasti, STARK Kuopion yksikönpäällikkö Ismo Koski kertoo.
Ammattirakentajalähtöisyys palvelee myös kuluttaja-asiakkaita. Asiakas voi olla varma siitä, että valikoimista löytyvät juuri oikeat rakentamisen ja remontoinnin tuotteet.

Isoja harppauksia sähköisissä palveluissa

Asiantunteva, henkilökohtainen palvelu ja liikkeen laaja varasto ovat toiminnan kulmakiviä. STARK haluaa olla vahva myös sähköisellä puolella. Sähköisiä palveluita kehitetäänkin koko ajan ja keväällä luvassa on isoja uudistuksia, joiden myötä asiakasta voidaan palvella entistä paremmin myös sähköisesti.
– Meillä on todella osaava henkilöstö, eikä perinteinen asiakaspalvelu ole katoamassa mihinkään. Sähköiset palvelut ovat kuitenkin tätä päivää ja haluamme palvella asiakasta myös sillä puolella mahdollisimman hyvin. Kyseessä on tärkeä tukitoiminto varsinaiselle liiketoiminnalle.

Uusia tuotteita valikoimiin

Ismo Koski kertoo, että STARKilla on viime vuosina tehty paljon uudistustyötä niin palvelun, valikoimien kuin varastologistiikan kehittämiseksi. Työ on myös tuottanut tulosta, ja tämä näkyy asiakasvirroissa. Talven aikana toimintoja on kehitetty edelleen ja tuotevalikoimaan on tullut toivottuja, laadukkaita lisäyksiä.
– Olemme valmiita kevääseen ja kesään. Tervetuloa palveltavaksi. STARK on edelleen iskussa!

STARKista löytyvät nyt myös Makitan laadukkaat ammattilaisen työkalut, Aki Korhonen kertoo.
p
STARK

Suvannontie 12, 70780 Kuopio.
ma – pe 7 – 19, la 9 – 15
puh. 093 541 3900 / Vaihde
093 541 3938 / Myymälä ja Rakentajapalvelu
093 541 3942 / Yrityspalvelu
093 541 3941 / Noutopiha
Yksikönpäällikkö: Ismo Koski
Myynnin päällikkö: Hannu Hynynen
Myymäläesimies: Tero T. Korhonen
etunimi.sukunimi@stark-suomi.fi
www.stark-suomi.fi

 

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.