Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Suomen nopeinta pullonpalautusta

Elintarvikkeet, Päivittäistavarat

Jatkossa pullonpalautus Päivärannassa on entistä nopeampaa ja helpompaa. Uusi automaatti hotkaisee ja lajittelee muovipullot ja tölkit hetkessä.

K-Citymarket Päivärannan uudistukset jatkuvat. Lokakuussa käyttöönotettu TOMRA R1 -pullonpalautuskone mullistaa pullonpalautuksen hotkaisemalla sisäänsä kerralla jopa 100 tölkkiä tai muovipulloa.

Päivärannan Citymarketissa asiakkaalle halutaan tarjota aina parasta. Tänä vuonna on jo tehty monta uudistusta: silmiä hivelevä hedelmä- ja vihannesosasto, teollisten elintarvikkeiden esillepanon uudistus sekä sähköisen hinnannäytön käyttöönotto. Kauppias Pasi Toppari kertoo, että kauppaa ja sen palveluja kehitetään koko ajan, pitkäjänteisesti ja intohimolla. Uudistukset tähtäävät niin korkeaan asiakastyytyväisyyteen kuin henkilökunnan hyvinvointiin.
– Tehtävämme on paitsi täyttää myös ylittää asiakkaan odotukset. Me luomme täällä kattauksen ja asiakkaan tehtävä on valita, mitä hän haluaa. Onnistunut asiakaskokemus syntyy monista pienistä osa-alueista. Sama pätee myös henkilökunnan arvostukseen. Meillä on hieno henkilöstö, joka tekee työtä omistautuneesti. Haluamme varmistaa, että heillä on siihen parhaat mahdolliset edellytykset ja olosuhteet.
Esimerkiksi sähköisen hinnannäytön myötä hinnat hyllyssä ja kassalla ovat aina samat. Näin vältytään turhilta virhetilanteilta ja niin työskentely kuin asiakkaiden ostokset sujuvat entistäkin paremmin.

Jopa 100 muovipulloa kerralla

Citymarketin uusin uudistus on lokakuussa käyttöön otettu TOMRA R1 -pullonpalautusautomaatti. Jopa 100 muovipulloa tai tölkkiä kerralla vastaanottava laite mullistaa pullon
palautuksen.
– Pullot ja tölkit voi kaataa kassista suoraan automaattiin, käsin koskematta. Mullistava keksintö nopeuttaa suurien pakkausmäärien palauttamista ja tekee siitä huomattavasti miellyttävämpää, kun sormet eivät tahraannu. Lasipulloja automaattiin ei voi laittaa, mutta muovipullot ja tölkit se ahmaisee hetkessä paineilman avulla ja lajittelee ne muutamassa sekunnissa. Uusi automaatti on jopa viisi kertaa tavallista nopeampi, myymäläpäällikkö Jussi Sorsa kertoo.
Päivärantaan pulloahmatti asennetaan neljäntenä Suomessa. Aiemmat automaatit on otettu tänä vuonna käyttöön Etelä-Suomessa ja ne ovat saaneet asiakkailta innostuneen vastaanoton. Onpa pulloja tultu palauttamaan pitemmänkin matkan takaa. Tämänhetkinen pullojenpalautuksen Suomen ennätys, 22 000 kappaletta, tehtiin Vantaalla.
Kasvavan asiakastyytyväisyyden lisäksi palautusautomaattiin investointi sopii hyvin myös yrityksen arvoihin.
– Haluamme tehdä vastuullisia valintoja. Tarjoamalla tehokkaan ja helpon pullonpalautustavan kannustamme ihmisiä kierrättämään ja palauttamaan muovijätteen hyötykäyttöön, Toppari muistuttaa.

Aiemmin tänä vuonna uudistettiin hedelmä- ja vihannesosasto sekä otettiin käyttöön sähköinen hinnannäyttö, Jussi Sorsa ja Anja Järvi kertovat.

p
K-Citymarket
Päiväranta

Päivärannantie 18, 70420 Kuopio
puh. 010 537 9600
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.