Hyvin suunniteltu ja toteutettu kotitalousjakelu on toimiva ja kustannustehokas osa yrityksen ja yhdistyksen markkinointia. Suora Lähetys Oy on paikallinen, luotettava toimija, joka toimii vuosikymmenten kokemuksella.

Suora Lähetys toimii Kuopion, Varkauden, Pieksämäen, Savonlinnan ja Mikkelin alueilla tavoittaen yli 160 000 kotitaloutta viikoittain.
– Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tavoittaa kaikki kotitaloudet täyspeittona tai kohdennetusti. Jaamme esitteet, lehdet ja mainokset sovittuna aikana sovitulle jakelualueelle. Se on palvelumme ydinosaamista, toimitusjohtaja Markku Kontila ja jakelujohtaja Jani Lankinen kertovat.
Lisäksi Suora Lähetyksen kautta hoituvat tarvittaessa myös jaettavien mainosten, esitteiden tai tiedotteiden suunnittelu ja painatus.
– Kauttamme asioiminen on asiakkaalle helppoa. Pitkällä kokemuksellamme pystymme kertomaan kohderyhmistä ja eri alueista. Lisäksi meillä on kontaktit valmiina luotettaviin toimijoihin, joiden kautta saadaan laadukkaat materiaalit kustannustehokkaaseen hintaan.
Valmissuora on palvelupaketti, joka sisältää kaiken suoramainonnassa tarvittavan avaimet käteen -periaatteella. Toisaalta monilla asiakkailla on materiaali valmiina olemassa, jolloin Suora Lähetys vastaa sen jakelusta.

Yksilöllistä palvelua

Yhtiön vahvuuksia ovat luotettavuus, vuosikymmenten kokemus sekä palvelun laatu, josta vastaa osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö. Jakelulaatu on erinomainen ja hinta-laatusuhteelta erittäin kilpailukykyinen.
– Keskisuurena yhtiönä pystymme tarjoamaan yksilöllistä joustavuutta palveluumme. Haluamme kuunnella asiakasta ja vastata kunkin asiakkaan tarpeisiin. Toisaalta meiltä löytyy riittävästi resursseja ja kapasiteettia toteuttaa laajoja ja haastavia suoramainontakampanjoita, Lankinen kertoo.
Muuttuva toimintaympäristö toki tuo omat haasteensa myös jakeluyhtiön toimenkuvaan, mutta halu kehittyä ja tuottaa entistä laadukkaampaa jakelupalvelua kantavat eteenpäin.
– Tavoitteenamme on olla entistä toimivampi ja tehokkaampi jakeluyhtiö, joka pystyy tarjoamaan luotettavaa jakelupalvelua erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Jakelulaatu ratkaisee

Suora Lähetys on jakanut kotitalouksiin jaettavaa Oikotie-lehteä viiden vuoden ajan. Lehteä jaetaan Kuopion seudulla noin 90 000 kappaletta joka toinen viikko.
– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Suora Lähetyksen palveluun. Jakelu toimii todella hyvin. Meillä on kokemuksia vastaavasta jakelusta myös muista kaupungeista ja täällä jakelulaatu on aivan huippuluokkaa, Heikki Iiponen kertoo.
Kiinteistövälittäjät ja rakennusyhtiöt ilmoittavat asuntolehdessä tiettynä aikana pidettävistä asuntonäytöistä. Siksi on erittäin tärkeää, että jakelu toimii ja lehti tulee ajoissa perille. Välitysalalla palaute tulee toimeksiantajilta hyvin nopeasti, mikäli lehteä ei ole jaettu riittävän ajoissa.
– Suora Lähetys on tehnyt jakelussamme hyvää työtä. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä ja kun jakelu toimii, tulemme käyttämään heidän palveluaan myös jatkossa, Iiponen päättää.

Jaamme esitteet, lehdet ja mainokset luotettavasti, varmasti ja ajallaan. Tarjoamme toimivan ja kustannustehokkaan väylän kotitalouksien tavoittamiseen, jakelujohtaja Jani Lankinen ja toimitusjohtaja Markku Kontila kertovat.

p

Suora Lähetys Oy
Teräskatu 10, 70150 Kuopio
Jakelujohtaja Jani Lankinen
puh. 0400 972 053
jani.lankinen@suoralahetys.fi
www.suoralahetys.fi