Taivaallisia elämyksiä Kuopion yllä

Hemmottelu ja elämykset

Yläilmoissa pääsee nauttimaan myös huippukokin suunnittelemista ruoka-annoksista.

Huippusuosittu Dinner in the Sky -taivasravintola saapuu Kuopioon jälleen tulevana kesänä. Scandicin viereiselle parkkipaikalle rakentuu heinäkuun alussa 200 neliön Lounge-teltta sekä taivasravintola, joka nostetaan yläilmoihin nosturilla.

Elämyksellisestä taivasravintolasta pääsee nauttimaan Kuopiossa 4. – 6.7. Viidenkymmenen metrin korkeudesta avautuvat upeat maisemat kesäiseen Kuopioon ja Kallavedelle. Maisemien lisäksi ravintolassa pääsee nauttimaan huippukokkien suunnittelemista menuista. Tänä kesänä ruokalistoista vastaa Aki Hiltunen.
Ravintola nostetaan taivaalle seurue kerrallaan. Nostot ovat erimittaisia, 20 minuutin shampanjanostoista aina tunnin kestäviin Dinner-nostoihin.
– Dinner in the Sky sisältää neljän ruokalajin illallisen sekä aperitiivin, viinin ja jälkiruokajuoman, Jukka Makkonen Tapahtumatoimisto Maccoylta kertoo.
Taivasravintolassa pääsee nauttimaan myös lounasta Lunch-nostolla.
Kerrallaan ravintolaan mahtuu 22 asiakasta. Lisäksi ravintolassa on paikalla ravintolahenkilökunta sekä turvahenkilöt. Turvallisuuspäällikkö antaa jokaiselle vieraalle ohjeet ennen ravintolaan astumista, joten ainutlaatuisesta elämyksestä pääsee nauttimaan turvallisin mielin.

Varaa lippusi etukäteen

Kesän taivaallisimpaan ravintolaelämykseen voi ja kannattaa varata liput etukäteen. Tapahtumatoimisto Maccoy on avannut verkkokaupan osoitteeseen www.dinnerintheskykuopio.fi, josta löytyvät tarkemmat aikataulut ja josta voi hankkia liput haluamalleen nostolle tai lahjakortin lahjaksi.
– Pääsääntöisesti nostot tapahtuvat klo 14 – 23 välillä, mutta myös yksityisnostot ovat mahdollisia. Kuopiossa ei vielä olekaan koettu Wedding in the Sky -nostoa. Ravintolaelementin keskelle mahtuu tarvittaessa vihkijä ja esiintyjä ja taivaallisia häitä on jo vietetty maailmalla, Makkonen vinkkaa.

Nostoaikataulut

To 4.7. – La 6.7.
Lunch nosto klo 14
Champagne nosto klo 15 ja 15.30
Dinner nosto klo 16.10., 19.20 ja 20.30
Champagne nosto klo 21.40
Champagne nosto klo 22.10

Katso ajantasainen paikkatilanne osoitteessa www.dinnerintheskykuopio.fi

p
Dinner in the Sky
Tapahtumatoimisto Maccoy

Jukka Makkonen puh. 050 573 6121
jukka.makkonen@maccoy.fi
www.dinnerintheskykuopio.fi
www.maccoy.fi

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.