Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Taksiykköset Siilinjärvelle

Autot, veneet ja moottoripyörät

Ykköskyydillä Siilinjärvelle. Taksiykköset aloittaa taksinvälityksen Siilinjärvellä kesän aikana, Jani Turunen kertoo.

Kuopion Taksiykköset aloittaa taksinvälityksen Siilinjärvelle kesän aikana. Turvalliset taksikyydit voi tilata niin puhelimella numerosta 0200 11101 kuin Taksi1-sovelluksella.

Taksiykkösten ykköskuskit kuljettavat asiakkaita jatkossa Kuopion ja Joen­suun lisäksi myös Siilinjärvellä. Jani Turunen kertoo, että taksinvälitys saadaan avattua kesän aikana.
– Taksiykkösiä on asiakkaiden toimesta kyselty Siilinjärvelle ja nyt olemme toteuttamisen kanssa loppusuoralla. Taksivälitys avautuu kesän aikana. Samalla avautuu Taksi1-sovellus käyttöön myös Siilinjärven alueella. Sovellus toimii totuttuun tapaan Kuopiossa ja nyt myös Joensuussa, hän kertoo.
Taksin tilaaminen sovelluksella on kätevää, nopeaa ja helppoa. Tilauksen voi tehdä joko saman tien tai myöhempään ajankohtaan. Halutessaan taksin voi maksaa jo sovelluksessa. Appin kautta voi myös seurata taksin saapumista reaaliaikaisesti ja lähettää kuskille tarvittaessa lisäohjeita.

Turvallisia kyytejä

Kulunut kevät on ollut taksialalle haastava. Kun ihmiset ovat kesän ja tautitilanteen talttumisen myötä lähteneet liikkeelle, on myös taksikyytien kysyntä kasvanut.
– Täällä ollaan edelleen, valmiina palvelemaan, Turunen summaa tämänhetkistä tilannetta.
Hän muistuttaa, että Ykkösten taksiin voi istahtaa turvallisin mielin.
– Meillä on tarkka ohjeistus hygieniasta ja luonnollisestikaan emme tule sairaana töihin. Takseista löytyy desifiontivälineet ja itsekin puhdistan pintoja ahkerasti, tarpeen mukaan useaan kertaan päivässä. Kannamme vastuumme niin asiakkaiden kuin kuljettajien terveydestä ja hyvinvoinnista.

Asiakas on aina ykkönen

Taksiykkösille laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on kunnia-asia. Luotettavat kuljettajat ja monipuolinen kalusto takaavat sen, että palvelu pelaa kaikissa tilanteissa ja perille saavutaan aikataulussa. Erinomaisen paikallistuntemuksen ansiosta reitti on aina asiak­kaan kannalta edullisin, suorin ja nopein.
– Meille asiakas on aina ykkönen!

p
Kuopion Taksiykköset

puh. 0200 111 01
(1,25e/ puh. + 0,25/10s + pvm)
toimisto@taksi1.fi
www.taksi1.fi
Taksi1-mobiilisovellus ladattavissa sovelluskaupoista
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.