TiliMEMOn tehotiimi palveluksessasi. Vasemmalta Hanna, Merja, Emilia, Kirsti ja Anne.

TiliMEMO on kokenut kuopiolainen tilitoimisto, jonka laajaa palvelukokonaisuutta voi kuvata taloudelliseksi huolenpidoksi.

Taloushallinto on asiantuntijapalvelua. Hankkimalla palvelun alansa taitajalta yrittäjä hankkii myös huolettomuutta ja varmuutta siitä, että asiat ovat kunnossa. Tämä antaa vapauden keskittyä omaan työhön, yrittämiseen.
– Taloushallinnosta vapautuvan ajan yrittäjä voi käyttää myymiseen, omaan hyvinvointiin tai yhteiseen aikaan perheen kanssa. Emme kuitenkaan ota pois yrittäjän vastuuta, vaan olemme tukena, kirjanpitäjä Hanna Lapinkangas sanoo.
Yrittäjä saa TiliMEMOsta paitsi tarvitsemansa taloushallinnon palvelut myös luotettavan, inhimillisen kumppanin yrittäjäuransa varrelle.
– Haluamme tietää, mitä yrittäjälle kuuluu ja mitä hän aikoo, että osaamme neuvoa häntä ajoissa. Tämä on kumppanuutta ja huolenpitoa. Toki käytämme sähköisiä työkaluja hyväksi, mutta teemme työtä ihmiseltä ihmiselle, toimitusjohtaja Kirsti Merenheimo luonnehtii.

Asiakkaita laidasta laitaan

TiliMEMO on toiminut 21 vuoden ajan. Auktorisoinnin toimisto sai vuonna 2001. Auktorisointi tarkoittaa, että toiminta on valvottua ja laadukasta.
Kaikki asiakkaat ovat TiliMEMOlle tärkeitä. Asiakaskuntaan kuuluu niin ammatinharjoittajia, pieniä henkilöyhtiöitä kuin isoja osakeyhtiöitäkin eri toimialoilta. Erikoisosaamista on kertynyt hyvinvointi- ja terveyspalvelualan yritysten taloushallinnosta.
– Jos mietit pienenkin yritystoiminnan aloittamista, niin meihin kannattaa ottaa yhteyttä jo perustamisvaiheessa. Me autamme alkuun, Kirsti ja Hanna kertovat.

p

TiliMEMO Oy
Viestikatu 7 C, 3. krs
70600 Kuopio, puh. 017 368 2800
www.tilimemo.fi
Löydät meidät Facebookista