Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Taloushallintaa kasvokkain ja etänä

Asiantuntijapalvelut, Työ&Myö

Positiivista virtaa taloushallintaan! Jani Tikkanen odottaa loppuvuotta myönteisissä tunnelmissa.

Ketterä ja vahvan kokemuksen omaava tilitoimisto auttaa ja opastaa asiakkaita niin hyvinä kuin pahoina päivinä.

Poikkeuskevään jälkeen Talouspalvelut TiMa valmistautuu loppuvuoteen luottavaisin mielin.
– Keväällä yrityskentässä koettiin kriittisiä hetkiä, mutta kesän jälkeen näyttää siltä, ettei koko Suomi suinkaan pysähtynyt koronan myötä. Uusia yrityksiä perustetaan ja hankkeita käynnistetään. Siinä mielessä tunnelmat ovat positiiviset, vaikka haasteitakin riittää, Jani Tikkanen kertoo.
Monessa yrityksessä viimeinen puoli vuotta on ollut murroksen ja epävarmuuden aikaa. Ammattitaitoisella ja kokeneella tilitoimistolla onkin tärkeä asiantuntijarooli esimerkiksi erilaisten tukien hakemisessa ja siihen liittyvässä raportoinnissa.
– Tilanne on elänyt koko ajan, joten on hyvä, ettei yrittäjän tarvitse olla pelkästään oman tiedon varassa. Meille kertyy koko ajan kokemusta ja näkemystä siihen, mitä voi hakea ja kuinka kaikki käytännössä järjestetään.

Hankeosaaminen valttikortti

Juuri projektityyppinen kirjanpito onkin Talouspalvelut TiMan yksi keskeisimmistä osaamisalueista.
– Meillä on asiakkaissa laajasti erilaisia yhdistyksiä ja seuroja ympäri Pohjois-Savon. Hankeosaaminen on meillä vahva: niin kansallisesta kuin kansainvälisistä hankerahoituksista ja projektien hallinnasta on vankka kokemus.
Poikkeusaikana sähköinen asioiminen on tullut entistä tärkeämmäksi työmuodoksi. Kaikki taloushallinnon palvelut onkin Timalta saatavissa myös sähköisenä. Etätyöskentely mahdollistaa asiakkuudet kauempaakin. Jani Tikkanen kuitenkin korostaa, että henkilökohtainen palvelu on edelleen TiMan toiminnan kulmakivi, tapahtuipa asiointi kasvokkain tai etänä.
– Asiakkaamme arvostavat myös kasvokkain tapahtuvaa asiointia tutun asiantuntijan kanssa. Palvelukonseptiimme kuuluu henkilökohtainen taloushallinnointi. Jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen kirjanpitäjä. Emme ole kasvoton tilitoimisto.

p
Talouspalvelut TiMa Oy

Siilinjärvi
Isoharjantie 6 S1-rakennus,
71800 Siilinjärvi
Kuopio
Niiralankatu 11, 70600 Kuopio
Iisalmi
Kirkkopuistonkatu 21 (2. krs),
74100 Iisalmi
ma – pe klo 8 – 16
puh. 010 239 7370
toimisto@tima.fi
www.tima.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.