Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Taloushallintoa rennolla otteella

Asiantuntijapalvelut, Yrityspalvelut

Laskentapalvelu Mikkosen yrittäjät Joeliina Juslin (vas.), Eija Vartiainen, Tarja Korhonen ja Petri Mikkonen.

Bisnes luistaa paremmin, kun taloushallinto on hyvissä käsissä. Yrittäjän paras kumppani onkin ammattitaitoinen tilitoimisto, joka ymmärtää asiakkaan tarpeet puolesta sanasta.

Laskentapalvelu Mikkonen Oy tarjoaa monipuoliset taloushallintopalvelut pk-yrityksille. Kirjanpito luonnistuu asiakkaan toiveiden mukaan joko perinteisesti tai sähköisesti.
– Emme pakota ketään sähköiseen taloushallintaan, mutta tuemme siihen siirtymisessä, jos asiakas niin haluaa. Meillä sähköinen palvelu onnistuu useammalla ohjelmalla, sanoo yrittäjä Petri Mikkonen.
Asiakaslähtöisyys ja joustavuus on yritykselle tärkeä arvo. Se näkyy asiakkaille hyvänä ja mutkattomana palveluna: jokainen saa juuri tarvitsemansa palvelut ja asiat hoituvat jämptisti ja ajallaan mutta turhia jäykistelemättä.
Kukin asiakas saa myös oman kirjanpitäjän, jonka kanssa päivittäiset asiat voi hoitaa helposti puhelimella ja sähköpostilla. Kasvotustenkin tavataan säännöllisesti.

– Kasvotusten on mukavampi jutella kuin pelkällä sähköpostilla. Samalla kun juodaan kahvia ja jutellaan, syntyy usein uusia ideoita ja hyviä ajatuksia, Mikkonen kertoo.

Sitoutuneet tekijät

Laskentapalvelu Mikkonen on toiminut lähes 30 vuoden ajan. Työntekijöilläkin on yhteensä 125 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä.
Henkilökunta on sitoutunut yritykseen ja asiakaspalvelun kehittämiseen. Yrittäjän taakkaa myöskin yrittäjinä jakavat Petri Mikkosen kanssa Tarja Korhonen, Joeliina Juslin ja Eija Vartiainen, jotka kaikki ovat mukana jokapäiväisessä työssä. Työntekijöitä on tällä hetkellä yhdeksän.
– Erilaiset persoonat tasapainottavat päivittäisen työn suunnittelua ja toiminnan kehittämistä. Yhdessä yrittäminen tarkoittaa myös parempaa asiakaspalvelua, yrittäjät summaavat yhdessä yrittämisen etuja.

p

Laskentapalvelu
Mikkonen Oy
Itkonniemenkatu 15, 70500 Kuopio
puh. 020 720 9500
www.laskentapalvelumikkonen.fi
Löydät meidän myös Facebookista

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.