Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Talvirenkaat alle Rengaskulmassa

Autot, veneet ja moottoripyörät

Rengaskulman Mika Keinänen (vas.), Juha Julkunen, Janne Laakkonen ja Aapo Poutiainen ovat valmiina palvelemaan asiakkaita kaikissa rengas- ja vanneasioissa.

Talvirenkaiden vaihtoaika kannattaa varata Rengaskulmasta. Samassa talossa on tarjolla monipuolisesti eri rengas- ja vannemerkkejä asiakkaiden tarpeen mukaan.
Rengaskulma myy ja asentaa laaturenkaat ja -vanteet, säätää ohjauskulmat ja korjaa auton alustarakenteen viat. Saatavilla on hyviä rengasmerkkejä edullisista vaihtoehdoista merkkituotteisiin asti.
– Kitka- vai nastarengas, asiakas tekee valinnan oman maun mukaan. Toki myös pää­asiassa käytössä oleva tiestö vaikuttaa asiaan eli paljon sulia pääteitä tai kaupungin katuja ajavat valitsevat usein kitkarenkaan, Rengaskulman yrittäjät Mika Keinänen ja Juha Julkunen sanovat.
Niin tai näin, talvirenkaiden vaihto on kuitenkin syytä tehdä ajoissa. Vaihtoaika on hyvä varata ennakkoon, jolloin renkaiden vaihto sujuu nopeasti ja vaivattomasti ilman odotusaikaa. Renkaidenvaihdon yhteydessä pyörille tehdään tekninen pesu.
Oikea ilmanpaine on erittäin tärkeää renkaan käyttöiän, auton ajo-ominaisuuksien ja turvallisuuden kannalta. Mahdollisen vararenkaan paine kannattaa myös tarkistaa. Renkaiden käyttöominaisuuksiin vaikuttaa myös se, että renkaan ikääntyessä kumiseos kovettuu.
Tarvittaessa on syytä myös tarkistaa renkaiden tasapainotus ja auton ohjauskulmien säätö. Tarkistus on paikallaan heti, jos renkaat kuluvat epätavallisesti tai auton ajettavuus tuntuu huonolta.

p
Rengaskulma

Liipasintie 3, 70460 Kuopio
puh. 017 262 3133
fax. 017 626 431
ma – pe 8 – 17,
sesonkiaikana myös la 9 – 13
rengaskulma@gmail.com
www.rengaskulma.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.