Valikko Sulje

Tämäkin Teboil on paikallisen kauppiaan ja henkilökunnan asema

Herkullista pikaruokaa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, kauppias Aaltonen näyttää.

”Kui mun ny tarttis sanoo?” Nauruun rävähtää ”PeteAaltonen, uusi Rastaantien Teboil-kauppias.

Aaltosella naurua ja puhetta piisaa siinä määrin, että joku saattaisi jopa luulla hänen olevan aeto savolaenen. Kauppiaan rentous ja herkästi helähtävä nauru luovat ilmapiirin, jossa työyhteisö sekä asiakkaat viihtyvät. Peten luokse on helppo tulla juttusille. Aaltonen on turkulaissavolainen yhdistelmä, jonka turkulaisuutta on aistittavissa puheessa vain pienen korostuksen verran – ”Eihän tuota hullu huomaa ja viisas ei virka.”

– Savolaiset ja turkulaiset lienevät ne kaksi heimoa, joista kerrotaan paljon vitsejä ja joille nauretaan. Ja sehän meille sopii, Aaltonen virnuilee.

Tepska Männistö jatkaa normaalisti toimintaansa

Teboil Rastaantien henkilökunta on siirtynyt vaihdoksessa uuden kauppiaan palvelukseen. 

– Hyvä henkilökunta luo positiivista energiaa työn ja tekemisen kautta, kauppias Aaltonen pohtii ja kutsuu hetkeksi pöytäänsä Eerika Parviaisen.

Kauppiaan vaihdoksen myötä Parviainen työskentelee nyt myös Männistön Tepskalla, joka jatkaa normaalisti toimintaansa Aaltosen omistuksessa.

– Aaltonen onkin varsinainen konsernin omistaja, nauraa Parviainen.

Pizzatilaukset osoitteesta www.kotipizza.fi tai puhelimitse.

Maistuvaa lounasta, herkullista pikaruokaa ja pizzaa

Teboilin lounas on maistuvaa kotiruokaa, joka valmistetaan suurimmalta osin omassa keittiössä.

– Suosimme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja käytämme mahdollisemman paljon kotimaisia tuotteita kaikessa ruuan valmistuksessa. Lounaalla on tarjolla aina kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa sekä runsas salaattipöytä, keittiömestari Terhi Räty tarkentaa.

Rastaantie Teboililta löytyy myös Kotipizza. Maukkaat pizzat voi nauttia joko paikan päällä tai tilata ne netin kautta kotiinkuljetuksella.

Maistuvat suosikit; makkaraperunat, päivän leike ja kanakori sekä herkulliset hampurilaiset löytyvät niin ikään Rolls- listaltamme, Aaltonen luettelee.

Auton kanssa liikkuvalle

Polttoaineen jakelun lisäksi Teboil Rastaantien huoltoasemalta löytyvät myös huoltopalvelut, autokemikaalit, kuten esimerkiksi öljyt, jäähdytinnesteet, lasinpesunesteet sekä polttimot, sulat ynnä muut autoon tarvittavat pientarvikkeet.

Rastaantien Teboil

Rastaantie 1, 70300 Kuopio
puh. 017 261 2310
ma – pe 6 – 20
Kotiruokalounas
10 – 15