Tänään leivottua Björniltä

Konditoriat ja leipomot

Tervetuloa Kotileipomo Björnille kauppakeskus Minnaan, Teemu Vehkaperä toivottaa.

Kauppakeskus Minnan keskusaukiolla riittää vilinää. Yhä useampi poistuu leipäkassin tai pullapussin kanssa, Kotileipomo Björn on tullut kaupunkiin ja tänään leivotun ystävät ovat ottaneet sen nopeasti omakseen.

Kuopio on kolmikymppisiään juhlivan Björnin leipomon viides paikkakunta. Ennestään leipomolla on myymälä- kahvilat Varkaudessa, Pieksämäellä, leipomon yhteydessä Kuvansissa ja matkailukeskus Unnukassa Leppävirralla. Yritys on viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana lisännyt toimipaikkojaan aktiivisesti.

Tuoretta läheltä

Björnin leipomo on kuuluisa ravinteikkaista ruokaleivistään. Niitä on Minnan myymälänkin hyllyssä todella monipuolinen valikoima. Koko kattaus on aina samana päivänä leivottua, tuoretta lähileipää.
- Tämä on meille kunnia-asia eikä tässä kannata oikaista millään tavalla. Hyvän leivän ystävät ovat tarkkaa porukkaa ja me pidämme tiukasti kiinni tunnuslauseestamme ”Tänään leivottua”. Se kannattaa, sillä kauppa käy ja leipää kannattaa käydä hakemassa ajoissa. Yhä useampi on oivaltanut, että meiltä voi tilata leipiä myös ennakkoon. Tuoreet leipomukset onnistuvat isompiinkin pitoihin, mutta ennakkotilaus käy hyvin myös ihan vain sen oman suosikkileivän hankintaan. Tilaus käy kätevästi soittamalla tai piipahtamalla tässä paikan päällä ja haluttu tuote odottaa sovittuna päivänä lämpimänä ja lähtövalmiina, yrittäjä Teemu Vehkaperä kertoo.

Kohtauspaikka keskellä Kuopiota

Teemu Vehkaperä on tyytyväinen Kuopion leipomo-myymälän sijaintiin kauppakeskus Minnassa, perinteisellä liikepaikalla on osa kaupungin ydinkeskustan vilinää.
- Meidät on Kuopiossa todella helppo löytää. Kun sanoo että Minnassa ollaan, niin Björn varmasti löytyy. Tässä on perinteisesti sijainnut kahvila ja kaupunkilaisten luonteva kohtauspaikka. Tarjolla on kahvin kanssa vaikkapa maukasta vastaleivottua pullaa, munkkeja, leivoksia, kakkuja, sämpylöitä ja isoja lihapiirakoita. Tietenkin herkkuja haetaan paljon myös mukaan. Jo Minnassa itsessään, saati lähikortteleissa on paljon työpaikkoja. Kahvitunneille, palavereihin ja tietenkin myös kotiin meiltä haetaan tuoretta purtavaa.
Vehkaperä muistuttaa leipomo-myymälästä löytyvän myös viihtyisän, suljettavan palaverinurkkauksen jonka voi varata myymälästä.

Tuoretta lähileipää tarjolla, mitä lajia saisi olla, kysäisevät Marika ja Siiri.

p
Kotileipomo Björn
myymälä - kahvila Kuopio

Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
puh. 045 251 1110
ma - pe 9 - 19
la 10 - 17

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.