Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tarkkaa tietoa huoltovideolla

Autot, veneet ja moottoripyörät

Korjaamopäällikkö Mika Suhonen kertoo huoltovideoiden antavan lisäarvoa määräaikaishuollolle.

Laakkonen on ottanut autojen huoltovideot käyttöönsä kaikissa toimipisteissään ensimmäisenä autoliikeketjuna Suomessa. Huoltotoiminta on nyt entistäkin tarkemmin dokumentoitua, vastuullisempaa ja läpinäkyvämpää.

Osa Laakkosen jatkuvaa asiakastyytyväisyyteen panostamista ovat CitNOW-huoltovideot. Videon ja äänen avulla mekaanikon antamat raportit ovat entistä täsmällisempiä ja asiakas saa aivan uuttakin tietoa autostaan. Määräaikaishuollossa auto nostetaan ylös ja mekaanikko käy huollossa havaitut asiat videolla. Kuvatulla materiaalilla on helppo osoittaa muun muassa renkaiden, pakoputkiston tai alustan nivelten kunto. Mekaanikko lähettää videon asiakkaalle, jonka on sen perusteella helpompi päättää jatkotoimista.

Asiakastyytyväisyyttä täsmätiedolla

Korjaamopäällikkö Mika Suhonen kertoo huoltovideoiden olevan tärkeä osa Laakkosen hyvää asiakaspalvelua.
– Asiakastyytyväisyys on minulle ja koko huollon tiimille kunnia-asia. Huoltotarkastusvideot ovat saaneet asiakkailta todella hyvän vastaanoton ja palautteiden pohjalta laajennamme videoiden hyödyntämistä muissakin auton korjaustöissä. Esimerkiksi alustasta kuuluvan ylimääräisen äänen aiheuttaja voidaan videolla todentaa suoraan johtuvaksi väljästä alustan nivelestä ja asiakas näkee heti videolta saman kuin mekaanikkokin. On ilo antaa lisäarvoa videon avulla auton määräaikaishuollolle, sillä useimmille autoilijoille auton alusta on melko tuntematon osa ajopeliä. Tässä tapauksessa tieto ei lisää tuskaa, vaan turvallisuutta asiallisen huollon ja tarvittavien korjausten kautta, Suhonen kertoo.

Merkkihuolto osaa asiansa

Laakkonen Kuopio edustaa merkkihuoltona BMW:tä, Miniä, Mazdaa ja uutena merkkinä mukaan on tullut Opel.
– Opel -merkkihuollon merkkiedustuksen tuleminen Laakkoselle on erittäin hieno ja merkittävä asia. Huollon henkilökunnassa on jo valmiiksi Opel-koulutuksen saaneita mekaanikkoja ja työnjohtajia. Opel-huoltotoimintojen startti on onnistunut osaavan tiimin avulla kitkattomasti, Mika Suhonen kertoo ja muistuttaa että vanhemmalle autokannalle Laakkoselta löytyy oma huokeampi hinnoittelu varaosissa ja huoltotöissä. Myös muut automerkit huolletaan luotettavasti alkuperäis- ja tarvikeosin.

p
Laakkonen Kuopio

Kallantie 10 – 12
Huolto
ma – pe 7.30 – 17
Opel
puh. 010 214 9535
BMW
puh. 010 214 9157
MINI
puh. 010 214 9157
Mazda
puh. 010 214 9154

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.