Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tästä tuli erilainen juhlavuosi

Pääkirjoitus

Yhdessä olemme vahvempia kohtaamaan kovemmankin karikon. Samassa laivassa seilaamassa: Maskotti Mikki (jota ei vahingoitettu kuvauksissa), Tuija, Aino (edessä) Christina, Jarmo, Elena, Hese ja Jape (ainut meistä, joka rohkeni heittää housut pois jalasta) Olavi ja Sami (oik.ylhäällä). Kiitos Järvisisseille purren lainasta ja Lelukauppa Partaselle rekvisiitasta.

WHO julisti koronan pandemiaksi 13. maaliskuuta 2020. Juuri sinä päivänä, kun lounastimme yrityksen 15-vuotisjuhlan kunniaksi. Lounas nautittiin, mutta juhlatunnelma oli tipotiessään.
Koko maailma muuttui, ja meille tuli erilainen juhlavuosi.
Uutiset ympärillä synkkenivät. Tuli todellinen pysähdys, jollaista en ollut 15 vuoden yrittäjäurani aikana kokenut. Tämän tunnelin toinen pää näytti olevan tukossa.
Itketti, suututti ja ketutti. Tunsin itseni avuttomaksi. Vastassa oli korona, jota vastaan en voinut taistella; piti vain sopeutua ja alkaa etsiä tietä tunnelista ulos.
Monen muunkin mielestä yrittäminen tuntui tuolloin tuskaiselta. Helppoa ei ollut niilläkään, jotka tässä rytäkässä lomautettiin.
Liiketoiminta piti kuitenkin saada rullaamaan ja uteliaina aloitimme uuden ideoimisen. Helpotusta ensihätään antoi myös ELY-keskus – kiitos siitä.
Uusi Verkkolehti palvelee nyt lukijoitamme entistä paremmin sekä kuva-arkistomme pyörii pilvessä tehokkaasti ja toimivasti.
Aallokko kuohuu edelleen ympärillä ja vesi tuntuu suolaiselta, mutta yhdessä olemme vahvempia kohtaamaan kovemmankin karikon.
Pidetään huolta toisistamme ja pysytään terveenä!

p
Tuija Vartiainen

toimitusjohtaja
Monikanavapalvelut Oy

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.