Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Täyden palvelun juhlaa

Konditoriat ja leipomot, Ravintolapalvelut

Juhlapalvelu Remar loihtii onnistuneen juhlan! Kuvassa Jorma Kasurinen, Vilma Puustelli (toinen vasemmalta), Minna Kananen sekä Maija Ahtiainen (oik.).

Olipa kyse arkilounaasta tai juhlista, Juhlapalvelu Remar loihtii siitä elämyksen. Hyvä, maistuva ruoka yhdistettynä tyylikkääseen ja tunnelmalliseen tilaan on onnistumisen tae.

Maittavaa noutopöytälounasta tarjoillaan arkisin Ravintola Ajassa Inkilänmäellä sekä Ravintola Pilotissa Toivalassa. Raikkaat salaatit, herkulliset lämpimät ruuat ja maistuvat jälkiruuat sekä viihtyisä ympäristö tekevät lounasravintoloista hyvän ruuan ystävän lempipaikan.
Molemmissa ravintoloissa lounas alkaa kello 10.30. Pilotissa lounas on tarjolla buffetpöydästä klo 13.30 ja Ravintola Ajassa klo 14 saakka.

Räätälöidyt tilaisuudet tunnelmallisessa ympäristössä

Iltaisin ja viikonloppuisin molemmat tilat muuntautuvat tilausravintoloiksi. Juhlapalvelu Remar suunnittelee ja toteuttaa tarvittaessa kokonaiset juhlatilaisuudet menuista aina tilan koristeluun ja tarjoiluun saakka.
– Toteutamme yksityistilaisuudet, perhejuhlat, pikkujoulut ja muut tilaisuudet räätälöidysti asiakkaan toiveiden ja juhlan luonteen mukaan suunniteltuna. Meiltä voi myös tilata omiin juhliin esimerkiksi pelkät tarjoilut tai kahvipöydän kruunaavan täytekakun, Minna Kananen kertoo.
Juhlapalvelun voi tilata myös kotiin tai muuhun itselle tärkeään juhlapaikkaan.
– Teemme kaiken asiakkaalle helpoksi. Asiakkaan tehtävä on kertoa toiveensa ja nauttia juhlista!

p

Ravintola Aika

Inkiläntie 7, 70340 Kuopio
puh. 0400 769 879
www.aikaravintola.fi

Juhlapalvelu Remar
Ravintola Pilotti

Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala
puh. 017 262 1130
juhlapalveluremar@kolumbus.fi
www.remar.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.