Valikko Sulje

Täyden palvelun opaste- ja tarratalo

Pieni tai suuri projekti -anna asiantuntijan auttaa, vinkkaa Kuopion Takuutarran tehotiimi Erno, Anne, Jarno ja Iiro Tikanoja.

Kuopion Takuutarra Oy on täyden palvelun opaste- ja tarratalo, jolla on toimialalta jo kolmenkymmenen vuoden kokemus. Laadukkaista materiaaleista valmistetut tarrat ja opasteet on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja vaativia olosuhteita. Tuotteita valmistetaan pienistä kilvistä laajoihin opastekokonaisuuksiin.

Uuteen osoitteeseen

Pitkään Itkonniemellä toiminut yritys on nyt muuttanut uusiin tiloihin Leväselle, osoitteeseen Leväsentie 52 C 15.

– Tammikuun lopussa meidät löytää uusista, entistä käytännöllisemmistä toimitiloista Leväseltä. Meille on helppo tulla ja pysäköintitilaa löytyy. Uudet tilat mahdollistavat nyt myös autoteippaukset, jotka siis palaavat asiakkaiden toiveesta palveluvalikoimaamme veneteippausten seuraksi, toimitusjohtaja Anne Tikanoja kertoo.

– Venerekisteritarrat ja -kilvet on helppo tilata kotisivuiltamme lomakkeen kautta. Meiltä löytyvät laadukkaat SeaClub -tuotteet veneilyä harrastaville tai veneilyteemaisille sisustajille, kuten myös kaikki tarrat ja teipit paitsi veneilyyn, myös autoiluun.

Rakennusliikkeiden luottokumppani

Rakennustyömailla tarvitaan lukuisia eri opasteita ja kylttejä. Kuopion Takuutarra toimittaa alueopasteet, liikennemerkit lisäkilpineen, viranomaisten vaatimat opasteet, julkisivutekstit ja porrastunnukset, asukas- ja ilmoitustaulut sekä tarranumerot-, tekstit ja kilvet. Takuutarran verkkosivujen lomakkeen avulla on helppo valita tarvitsemansa yhdellä kertaa ja pyytää tarjous kokonaispaketista.

Aurinkosuojakalvot kannattaa tilata nyt

Aurinkosuojakalvot ovat yksi Kuopion Takuutarran suosituimmista tuotteista. Kevätauringon alkaessa porottaa, nopeimmat tilaajat saavat suojakalvonsa ensin.

– Kevään tullen ja kesän lähestyessä asennuksia tehdään suorastaan urakalla eli ennakointi kannattaa. Meillä on myös autokalvomateriaalien jälleenmyynti, saatavilla on useita eri värejä ja kuoseja sekä tummuusasteita, Anne Tikanoja vinkkaa.

 

Kuopion Takuutarra Oy

Leväsentie 52 C15, 70780 Kuopio
puh. 010 666 5100
ma – pe 8 – 16
www.kuopiontakuutarra.fi