Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Täyssähköinen Mazda nyt Laakkosella

Autot, veneet ja moottoripyörät

Mazdan myyntitiimi Kimmo Pakarinen, Janne Heikkinen ja Antti Roth esittelevät ylpeinä upouutta Mazda MX-30 täyssähköautoa.

Ensimmäinen täysin uusi Mazda MX-30 saapui Laakkoselle Kallantielle. Sitä oli vastassa jo ennakkomyynnissä kaupat tehnyt ostaja. Ensikohtaaminen oli täynnä iloisia ilmeitä ja ilahtuneita kommentteja. Täyssähköinen Mazda on tullut jäädäkseen, jälleen uusi lehti kuopiolaisen autokaupan historiassa on käännetty.

Kuopiolainen Tero Myllynen ei pysty salaamaan innostustaan. Ensikohtaaminen upouuden täyssähköisen Mazda MX-30:n kanssa on siirtynyt kesältä syksyyn, mutta hyvää kannatti odottaa. Kuopion Laakkosella tunnelma on iloisen sähköinen.
– Maaliskuun lopulla olin täällä Laakkosella mielessäni ajopelin päivitys perheelle. Ensi alkuun juteltiin Kimmo Pakarisen kanssa Mazda CX-30:stä, joka olikin minulla viikonlopun koeajossa. Silloin pongasin Mazdan sivuilta tiedon tulossa olevasta täyssähkömallista ja idealamppu syttyi, eiköhän päivitetä kerralla ajot ihan uuteen aikaan. Tuossa vaiheessa käytössä oli vain nettisivun kuvat ja vahva luottamus Laakkoseen, nyt on aika huomata, että oikein vaistoni sanoi. Auto on hieno niin ulkonäöltään kuin toiminnoiltaan ja tilavampi kuin osasin odottaa, Myllynen kertoo ja perustelee valintaansa järkisyin.
– Pääosa ajoistamme on kaupunkiajoa taajamassa, joten 200 kilometrin toimintasäde yhdellä latauksella riittää, Jos kauemmas lähdetään niin kun perhe syö lounaan liikenneasemalla, otetaan samalla sähköä Mazdaan. 140 km tunnissa riittää kyllä vauhdiksi ja ainoa puolihuoli on auton äänettömyys, kaupungilla pitää ajella tarkasti, että tulee huomatuksi, Tero Myllynen naurahtaa.

Autokauppoja luottamuksella

Myyntipäällikkö Kimmo Pakarinen on hänkin iloinen Kuopion ensimmäisestä täyssähköisestä Mazdasta ja ensimmäisiin kauppoihin johtaneesta tarinasta.
– Teron yritys Kallaveden Talohuolto on ollut Laakkosen asiakas toistakymmentä vuotta. Ammattikäytössä olevasta kalustosta on tehty monet kaupat ja vuosien varrella on syntynyt vankka luottamus. Niinpä Tero ei epäröinyt ostaa upouutta täyssähköautoa ilman koeajoa, autoa näkemättä. Täyssähköisen Mazda MX-30:n tulo Kuopioon on merkkitapaus, ja erityisen mukavalle tuntuu luovuttaa auto juuri Teron kaltaiselle pitkäaikaiselle asiakkaalle, Pakarinen iloitsee.

Taloudellista huipputekniikkaa

Täyssähköinen Mazda MX-30 on helppo pitää täysin ladattuna ja valmiina vastaamaan arkisiin ajotarpeisiin. Auton voi ladata vaihto- tai tasavirralla, kotona ja latausasemilla. Pikalatausasemaa käyttäen akun voi ladata täyteen 40 minuutissa. Mazda MX-30:n akku toimitetaan täydellä 8 vuoden tai 160 000 kilometrin takuulla varustettuna. Akun koon todenmukainen mitoitus vastaa päivittäisiä ajotarpeita ja pitää huolta myös ympäristöstä.
– Yhä useampi harkitsee siirtymistä tavallisesta ajoneuvosta sähkökäyttöiseen autoon. Tämä uusi Mazda MX-30 ei merkitse pelkästään ainutlaatuista Mazda-ajokokemusta, vaan tarjolla on myös luonnollisilla ja kierrätetyillä materiaaleilla viimeistellyt ja harmoniset ohjaamo ja sisätilat. Lisäksi sillä ajaminen on päästötöntä, Kimmo Pakarinen linjaa.

Tyyliä ja toimivia tilaratkaisuja, just meidän perheen makuun kuittaa Tero Myllynen kaupat täyssähkö-Mazdasta.

p
Laakkonen Kuopio

Kallantie 10 – 12
70400 Kuopio
Automyynti
ma – pe 9 – 17
la 10 – 15
Vaihtoautot
puh. 010 309 6150
BMW
puh. 010 309 6190
Mazda
puh. 010 309 6180
Opel
puh. 010 309 6155
www.laakkonen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.