Täytetyt Portobellot väliaikapurtavaksi

Reseptit

Täytetyt Portobellot väliaikapurtavaksi

4 kpl portobelloa
1 rkl vihreää pestoa
200 g jauhelihaa
100 g pekonia viipaleina
100 g sipulia
50 g valkosipulia
100 g vuohenjuustoa
suolaa, pippuria
Poista portobelloista jalat ja tarkista, että sienen lakit ovat puhtaat, tarvittaessa huuhtele tai pyyhi pullasudilla roskat pois. Lado sienien lakit leivinpaperilla peitetylle uunipellille kupera puoli paperia vasten. Sipaise sienet sisältäpäin pestolla.
Kypsennä jauheliha pannulla, lisää hienonnetut sipulit ja anna niiden freesaantua hetki jauhelihan kanssa.
Mausta jauheliha hyvin suolalla ja pippurilla. Laita vuohenjuusto sienen lakin pohjalle, lisää päälle jauhelihaseos. Kiedo pekoniviipaleet sienen ympärille ja paista sieniä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.