Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Täyttä vauhtia Leppävirralle!

Majoitus ja matkailu, Vapaa-aika ja elämykset

Leppävirralla riittää nähtävää ja koettavaa. Palvelu- ja tapahtumayhdistelmä vilkkaan viitostien varressa hakee vertaistaan. Vetovoimaiset kesätapahtumat, ainutlaatuisen laaja liikuntapalvelujen kattaus ja monipuoliset yritykset tarjoavat parastaan niin kesämatkailijalle, kesäasukkaalle kuin Leppävirran kuntalaisillekin.

Leppävirran tapahtumat kesällä 2019

3.- 28.6. Suomalaisuuden kirjopukineet -valokuvanäyttely
4.6. Leppävirtapäivä
8.6. Rompetori ja Wanhat Wehkeet Sorsakoskella
8.6. Blues Picnic Unnukassa
9.6. Rappujuoksun SM-kisat Leppävirran sillalla
16. – 19.6. Vesileppis Sporttileiri
25.6. Leppävirran kesäteatteri esittää Keskellä tietä – huoltamokomedia
26.6. Veikko Ahvenainen 90 v.-huippukonsertti kunnantalolla
13.7. Rantakalaa ja näytelmä Tuhannen riemun jysäys Näädänmaan kylätalolla
3.8. Varrella Virran – Rooted In The Roots ravintola Virranpojan piha-alue
10.8. Valoa ja Virtaa -tapahtuma Matkakeskus Unnukan alueella.

Valoa ja virtaa

Leppävirran yritykset ja yhdistykset suunnittelevat ja toteuttavat talkoovoimin tänäkin kesänä ison kesätapahtuman. Valoa ja Virtaa -tapahtuma on tarkoitettu erityisesti perheille ja tarjolla on lapsille paljon puuhattavaa.
Omien kuntalaisten lisäksi kesäasukkaille ja Leppävirralla vieraileville muuttohalukkaille uuden kodin etsijöille tapahtuma on luonteva paikka tutustua ja verkostoitua. Tietenkin tapahtuma kiinnostaa myös matkailijoita. Viime vuonna kävijöitä oli peräti 3000. Tuotteitaan, palveluitaan ja toimintaansa oli esittelemässä noin 40 eri yhdistystä ja yritystä.
Tapahtuman yksi yrityskumppaneista, Sport & Spa Hotel Vesileppis Oy tuo illalla hotellin lavalle yhden Suomen tähtivoimaisimmista artisteista eli Michael Monroen bändeineen.

K-Supermarket Leppävirta

K-Supermarket Leppävirran palvelut ovat laajentuneet ja monipuolistuneet.
Samassa sisäänkäynnissä palvelevat myös Alko, Apteekki, Posti, Smart-Posti ja Veikkaus.

Tervetuloa täydenpalvelun K-Supermarkettiin, jossa kauppiaspariskunta Rauno ja Marciane palvelevat asiakkaitaan iloisella otteella.

Aku & Ada

Aku ja Ada on virkistävän erilainen vaatekauppa, josta löytyy reipas meininki, ystävällinen palvelu ja asiantuntemus. Valikoimassa on kansainvälisiä vaatteiden huippumerkkejä, esimerkiksi Mos Mosh, Samsøe & Samsøe, The Masai Clothing Company ja Makia. Valikoimista löytyy eri hintaryhmiä.
Poikkea sisään ja tule sovittamaan! Rohkeasti yhdistelemällä löydät juuri itsellesi sopivan asukokonaisuuden.
Järjestämme asiakasiltoja pienryhmille, kysy lisää: info@akuada.fi
Nettikauppa palvelee 24/7 ja toimitukset sujuvat nopeasti.

 

Iittala

Leppävirran Iittala Outlet on ohittamaton ostospaikka. Myymälän valikoima on laaja ja monipuolinen. Tarjolla on todellisia löytöjä niin arjen iloksi kuin lahjaviemiseksi. Iittalan, Arabian ja Fiskarsin tuotteet ovat huippulaatuisia, jotka kestävät aikaa ja kulutusta.
Tänä kesänä tehdään uimahyppyjä aurinkoisella saarella. Muumiperheen uutuusmuki Iltauinti on nyt myynnissä.

 

Myymälä-Kahvila Ravintola Björn

Björnin leipomo on kuuluisa ruokaleivistään ja sen kahvilamyymälät ovat myös monipuolisia tuoreen lähileivän paikkoja. Unnukassa sijaitsevassa kahvilamyymälässä on tarjolla maukkaiden vastaleivottujen pullien, munkkien, leivosten, kakkujen, sämpylöiden ja isojen lihapiirakoiden lisäksi tietenkin leipää jokaiseen makuun. Arkisin on tarjolla myös maittava keitto- ja salaattilounas.

 

Sisustus- ja lahjatavaraputiikki Via Paula

Sisustus- ja lahjatavaraputiikki Via Paula on oikea aarreaitta, jossa on monipuolinen valikoima erilaisia sisustustavaroita. Via Paulasta löydät ihanat sisustustuotteet kotiin, tuliaisiksi tai lahjaksi sekä saat henkilökohtaista opastusta ja ideointia lahja- ja sisustuspulmiisi.
Hamam-kylpypyyhe on kesän suosituin pyyhe! Sataprosenttisesti puuvillainen pyyhe mahtuu pieneen tilaan ja kuivuu nopeasti.
Tervetuloa putiikkiin tekemään löytöjä ja päivittämään kotia uusilla sisustustuotteilla. Kesän ajan liikkeen pop up -myymälä palvelee myös Varkauden Wanhalla asemalla.
Nettikauppa on avoinna 24/7.

 

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.