Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Teräshaka purkaa taidolla

Rakentaminen ja remontointi

Teräshakan monipuolisella kalustolla vaativienkin kohteiden purkaminen sujuu turvallisesti ja tehokkaasti, Tapani Airaksinen sanoo.

Romuliike Teräshaka tekee vaativia purkutöitä yksityisten, vakuutusyhtiöiden ja muiden yritysten kohteissa. Toimialueena on koko Suomi.
– Purkamistöitä tehdään hyvin monenlaisissa kohteissa lämpökattiloista kerrostaloihin ja tehtaisiin, Tapani Airaksinen Teräshakasta esittelee.
Yrityksellä on käytössään monipuolinen kalusto, jolla vaativienkin kohteiden purkaminen sujuu turvallisesti alusta loppuun. Säiliöiden purkua varten on myös kaivurin puomiin kiinnitettävä erikoisleikkuri.
Teräshakan asiakkaina on myös rakennusliikkeitä, jotka haluavat vanhan rakennuksen pois uudisrakennuksen tieltä.
Purkualallakin kierrätys on tehokasta: metallit ja puutavara kierrätetään ja betoni ja tiili murskataan täytemassaksi erilaisiin rakennuskohteisiin. Teräshaka tekee purkutyöt kokonaisuutena työn suunnittelusta loppusiivoukseen asti.
Teräshaka vastaanottaa ja käsittelee myös kaikenlaista romumetallia sekä myy käyttöterästä.
Lisäksi yritys kierrättää tiensä päähän tulleet autot Kuopion Kelloniemessä.
Yrityksellä on oma metallien ja uusiokierrätettävien raaka-aineiden lajittelukenttä, kokemus metallien ja jätteiden lajittelusta sekä suorat myyntikanavat metalleille ja muille raaka-aineille.

 

p
Romuliike Teräshaka Oy

Vanttitie 5, 70460 Kuopio
ma – pe 7 – 16
Tapani Airaksinen,
puh. 040 485 8098
tapani.airaksinen@terashaka.fi
www.terashaka.fi
myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.