Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ovi kauppahalliin on kuin ovi toiseen maailmaan. Tai kuin aikamatka menneeseen. Kauppahallin sydän sykkii tänäkin päivänä samoille alkuperäisille aatteille, joista se on ollut tunnettu vuodesta 1902 lähtien. Täällä on oman maakunnan tuotteita ja osaamista,
hyvää henkilökohtaista palvelua. Käydäänhän peremmälle!

Konditoria-kahvila Burtsow

Burtsowin kahvipöydän antimien suosio perustuu herkulliseen aitouteen, kotileipomon työmenetelmiin, tuotteiden runsauteen ja niiden tuoreuteen. Kaikki tuotteet valmistetaan aidoista raaka-aineista, kuten voista, maidosta ja maalaiskananmunista sekä pullissa maistuu reilu kardemumman maku. Päivittäin on tarjolla runsas valikoima herkullisia pullia, viinereitä, leivoksia, pikkuleipiä ja pieniä täytekakkuja sekä suolaisia piiraita.
Burtsowin persoonallisessa kahvila miljöössä nautit kauppahallin tunnelmasta sekä kupillisesta kahvia herkullisen kahvileivän kera.

www.burtsow.fi

Leipäkauppa Tildan Puoti

Meiltä saat perinteisin menetelmin valmistetut ruisleivät, rieskat, karjalanpiirakat, kahvileivät ja tuoreet gluteenittomat tuotteet niin arki- kuin juhlapöytäänkin. Ruisleivät ovat käsintehtyjä, savolaisia juureen tehtyjä maalaisruisleipiä, jotka sisältävät ainoastaan ruisjauhoja. Pikkusuolaisista löydät maukkaita käsintehtyjä herkkuja niin pikkunälkään kuin suurtenkin pitojen tarjoiluihin. Kahvileivät ovat perinteisiä käsintehtyjä makeita herkkuja.

www.tildanpuoti.fi

Ykkösherkku

Ykkösherkun myymälästä löydät laajan valikoiman erilaisia juustoja, jotka tulevat Suomesta ja muualta Euroopasta. Tarjolla on muun muassa ranskalaista Brie-lehmänmaitojuustoa ja italialaista Tryffeli Moliternoa, joka on valmistettu pastöroidusta lampaan maidosta. Occelli al Barolo -juusto on tehty lehmän- ja vuohen raakamaitoon ja Gorgonzola Piccante pastöroituun lehmänmaitoon. Sveitsistä puolestaan saapuu Gruyére-juusto. Nämä korkealaatuiset juustot tulevat suoraan valmistajilta ja maahantuojilta. Ykkösherkusta saat myös erilaisia hillokkeita juustojen kaveriksi.

www.ykkosherkku.fi

Maustesoppi

Makuhermoja kutkuttavat herkut piristävät talven arkea ja juhlaa. Maustesopissa odottaa makujen maailma: tuoreet ja aromikkaat mausteet ruuanlaittoon ja leivontaan, todella runsas teevalikoima sekä sokerit ja suolat eri puolilta maailmaa. Valikoimissa ovat myös kotimaiset hillot, hyytelöt, tyrnituotteet, hunajat, jälkiruokakastikkeet, sinapit, valkosipulituotteet, yrttiteet ja mehut.

www.maustesoppi.fi

Muotikuosi

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen naistenvaateliike Muotikuosiin. Henkilökohtaisella palvelullamme autamme sinua löytämään kauniit asukokonaisuudet ja asusteet arkeen sekä juhlaan. Meiltä löydät kaiken päällysvaatteista alusvaatteisiin. Kokojen valikoima
S – 4 XL. Laadukkaat merkkituotteet kotimaisista ulkomaalaisiin. Käsintehtyjä omia tuotteita valikoimassa. Muista lahjakortilla läheisiäsi. Palveluumme kuuluu myös korjausompelu. Tule tekemään persoonallisia löytöjä,
joita et saa muualta.

www.kuopionkauppahalli.fi

Kalayhtymä Hiltunen

Kallaveden kuulut kalansaaliit eli maukkaat muikut, kuhat, ahvenet ja taimenet tulevat tarjolle aina tuoreina. Palvelutiskistä kalat saa kokonaisina tai valmiiksi siivottuina. Hiltuselta saa myös savukalaa ja mätiä.

www.kuopionkauppahalli.fi

Trube Hallikahvila

Aito savolainen kahvilatunnelma parhaimmillaan löytyy keskeltä kauppahallia. Herkulliset kahvileivät sekä muut makeat ja suolaiset herkut maistuvat heti aamusta, vuoden ympäri. Mukava tunnelma ja iloinen puheensorina tulevat kaupan päälle, Hallikahvilan pöydissä vaihtuvat kuulumiset ja ”mualima paranoo lajisa”. Hallikahvilasta saa myös täytekakut, voileipäkakut, pikkuleivät sekä kahvikakut niin arkeen kuin juhlaankin.

www.trube.fi

Herkkukauppa Pikkumakkee

Paikan päällä jauhetut kahvit, teet, käsintehdyt suklaat, hunajat ja marjajalosteet maistuvat ympäri vuoden. Makeisia on tarjolla laidasta laitaan; laaja valikoima lakuja, nekkuja, tikkareita, konvehteja ja erilaisia rasioita. Lahjoja ja tuliaispakkauksia teemme asiakkaan toiveiden mukaisesti.

www.pikkumakkee.fi

Minna Suuronen Design

Minna Suurosen naisten vaate –ja asustemalliston kaikki tuotteet tehdään Kuopiossa, Kurkimäessä. Värikkäät mekot, tunikat, liivit, jakut, takit, hatut ym. asusteet on valmistettu luonnonkuiduista, puuvillasta, pellavasta ja villasta. Mallistossa on paljon uniikkeja luomuksia jotka Minna taiteilee jokaiseen yksilöllisesti käsin maalaamalla
tai aplikoimalla. Hän rakastaa kerrospukeutumista ja haluaa tuottaa iloa ihmisille ja tehdä tuotteita jotka kestävät aikaa sekä käyttöä ja joissa on mukava olla.
Eli hyvä vaihtoehto suurille merkeille ja kertakäyttöisyydelle joita ei löydy mistään muualta. Minnan oma putiikki Kauppahallissa on tammikuussa ollut jo viisi vuotta Veljmiespatsaan puoleisessa päädyssä.

minnasuuronen.net/uusi

Lähiruoka Tullintupa

TullinTupa on kodikas pikkumyymälä, mistä löytyvät paikallisten tuottajien maukkaat ja maistuvat herkut ruokapöytään. Tuotteiden lyhyet jakeluketjut takaavat tuoreuden. Tiedät mistä ruoka tulee, Lähiruoka TullinTupa tarjoaa puhdasta ja suomalaista, aitoa lähiruokaa. Savolaisten tuottajien monipuolisiin herkkuihin pääset tutustumaan lupsakassa ilmapiirissä, palavelu pelloo!

www.tullintupa.fi

Kukka-Hanski

Kun asia on kaunis ja tärkeä, kerrotaan se kukkasin! Kauppahallin Kukka-Hanskista löytyvät kauniit kukat ja sidonnat. Runsas valikoima on aina ajan tasalla ja nopea palvelu hoitaa kukat perille vaikka ripeänä kotiinkuljetuspalveluna.
Tänä vuonna juhlitaan Kukka-Hanskin 31-vuotistaivalta.

kuopionkauppahalli.fi

KUOPION KAUPPAHALLI
KAUPPATORI,
70110 KUOPIO
MA – PE KLO 8 – 17
LA KLO 8 – 15
kuopionkauppahalli.fi/

Heikin Kala • Herkkukauppa Pikkumakkee • Kahvila-ravintola Salacavala • Kalakukkoleipomo Irene Partanen • Kalayhtymä Hiltunen • Kauppahallin Käsityö • Kirjakauppa Rosebud • Konditoria-kahvila Burtsow • Kukka-Hanski • Lähiruoka • Tullintupa • Leipäkauppa Tildan Puoti • LeipäBaari • Maustesoppi • Minna Suuronen Design • Muotikuosi • Savo-Karjalan Liha • Topin Halli • Trube Hallikahvila • Ykkösherkku

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.