Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tervetuloa konekaupoille

Autot, veneet ja moottoripyörät

Moto3:sta löytyy keväällä entistä laajemmat valikoimat käytettyjä vapaa-ajankoneita. Kuvassa vasemmalta Jussi Hartikainen, Olli Riekkinen, Sami Törrönen ja Mikko Eestilä.

Moto3 on toiminut Kolmisopessa kolme vuotta. Tänä aikana liike on ottanut tukevan jalansijan markkina-alueen vaihtopyörien ja -veneiden kaupassa.
Yrittäjinä toimivilla Mikko Eestilällä, Sami Törrösellä ja Jussi Hartikaisella on alalta pitkän kokemus. Sen ja hyvän yhteistyökumppaniverkoston myötä Moto3 pystyy tarjoamaan asiakkaille juuri sellaisia laitteita, mille on kysyntää. Yrittäjät kertovat, että alusta asti valittu painotus keskittyä nimenomaan käytettyihin moottoripyöriin ja veneisiin on osoittautunut onnistuneeksi.
- Hyväkuntoisten vapaa-ajan koneiden kysyntä on jatkuvassa kasvussa.

Myymälä laajentuu

Kun kysyntä ja tarjonta kohtaavat, on yrityksen liiketoimintaa hyvä kehittää. Myynti on kasvanut vuosi vuodelta ja liikkeelle on muodostunut oma, uskollinen kanta-asiakaskuntansa. Kevään aikana myymälä tulee laajenemaan merkittävästi ja liikkeen katon alle mahtuu kymmenittäin lisää pyöriä. Myymälän lisäksi myös huolto on saanut omat tilansa ja yrittäjien lisäksi henkilökuntaan on liittynyt alan pitkän linjan ammattilainen, Olli Riekkinen, joka vastaa jatkossa kaluston huollosta.
- Pyrimme jatkossa olemaan huoltojen ja korjausten suhteen täysin omavaraisia. Näin pystymme nopeuttamaan varastokiertoa ja tarjonnan volyymia. Asiakkaalle uudistukset tarkoittavat entistä nopeammin ja tehokkaammin päivittyvää, monipuolista valikoimaa hyväkuntoisia ja laadukkaita vapaa-ajan koneita.

p
Moto3

Suvannontie 1, 70780 Kuopio
puh. 044 468 6111
ma - pe 9 - 17, la 10 - 14
osto@moto3.fi
www.moto3.fi
Olemme myös Facebookissa!

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.