Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Puijon Kiinteistöpalvelu ja Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut ovat nyt osa Kotikatua, Tomi Aravirta (vas.) ja Toni Taskinen kertovat.

Puijon Kiinteistöpalvelu Oy ja Kiinteistö- ja ympäristöpalvelut Aravirta Oy (Kipa) ovat nyt osa Kotikatu Oy:tä. Tutut kuopiolaiset kasvot palvelevat asiakkaita entiseen malliin reippaalla otteella ja laadukasta työtä tehden.

Kotikatu on paikallisen ja ketterän kiinteistöpalvelun yritys, jonka monipuolisuus kattaa niin asuin- kuin liikekiinteistöjen ylläpidon. Kuopioon Kotikatu rantautui marraskuussa, kun se hankki Puijon Kiinteistöpalvelu Oy:n osakekannan, kaupat Kipasta tehtiin puolestaan helmikuussa.
- Olemme aidosti asiakkaita varten. Jatkossakin pidämme kiinni laadukkaasta työnjäljestä ja nopeasta reagoinnista palvelupyyntöihin. Lisäksi meitä kiinnostaa alamme kehittäminen. Liittyminen Kotikatuun tarkoittaa vahvaa tukea tekemisellemme ja mahdollisuuksia tarjota asiakkaille entistä laaja-alaisemmin kiinteistöjen ylläpitoon tarvittavia palveluita, Kipan Tomi Aravirta kertoo.
Koska Kotikadun arvoihin kuuluu keskeisesti paikallisen palvelun ja asiantuntijuuden korostaminen, on yhteinen tekeminen käynnistynyt suotuisissa merkeissä.
- Yhdistämällä voimamme pystymme panostamaan asiakaspalveluun ja laadukkaaseen työn jälkeen entistä paremmin. Kun kova paikallinen osaamisemme yhdistetään ison toimijan monipuolisiin resursseihin,
asiakas saa entistä monipuolisempaa ja parempaa palvelua, Puijon Kiinteistöpalvelusta vastaava Toni Taskinen pohtii.
Molemmat yritykset jatkavat osana Kotikatua, mutta toistaiseksi vanhalla tutulla nimellä ja yritysilmeellä. Myös samat tutut kasvot säilyvät asiakkaiden ilona. Yhteensä Kotikadulla on Kuopiossa työntekijöitä 120.

Paikallinen palvelu toiminnan ydin

Kotikadun Kuopion alueen toiminnasta vastaava operatiivinen johtaja Mikko Mäkikyrö kertoo, että toiminnan käynnistäminen Kuopiossa sujunut hyvin.
- On hienoa saada joukkoomme uusia ammattilaisia. Paikallisuus on kaiken toimintamme ydin. Olemme lähellä asiakkaitamme ja tunnemme heidän tarpeensa ja kunkin kiinteistön erityispiirteet. Jokaisella paikkakunnalla on oma tapansa toimia. Se, mikä toimii Helsingissä tai Jyväskylässä, ei välttämättä toimi Kuopiossa ja päinvastoin. Siksi meille on tärkeää antaa vastuuta paikallisille osaajillemme, jotka tuntevat asiakkaat ja heidän tarpeensa parhaiten.
Mäkikyrö korostaa, että yritystä ei johdeta norsunluutornista käsin, vaan työn omavalvonta ja laaduntarkkailu ovat keskeisessä roolissa. Kotikadun paikallinen ja joustava palvelumalli perustuu tehokkuuteen, ketteryyteen, kohteen ja asiakkaiden hyvään tuntemukseen sekä havainnointiin ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseen.
- Mottomme on: havaitsemme, hoidamme, huolehdimme. Olemme oma-aloitteisia, teemme asiat yrittäjähenkisesti ja kerralla kuntoon -asenteella ja pyrimme tekemään omalta osaltamme takaamaan asumisturvallisuuden ja tekemään asiakkaiden asumisesta ja arjesta mahdollisimman huoletonta ja viihtyisää.

Vastuullista toimintaa nyt ja tulevaisuudessa

Myös Kotikatu Group Oy:n toimitusjohtaja Jussi Niemelä on tyytyväinen laajentumisesta.
- On hienoa, että kotikatulaisia löytyy nyt myös Kuopiosta. Olemme saaneet tiimiimme kaksi merkittävää paikallista toimijaa ja liudan rautaisia ammattilaisia.
Kotikadun oma historia ulottuu vuoteen 1989, jolloin KH-Kiinteistöpalvelut perustettiin. Kotikatu-nimi on ollut käytössä huhtikuusta 2019 lähtien. Yritys toimii Kuopion lisäksi pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Lahdessa, Porissa, Oulussa ja Jyväskylässä. Kaikkiaan palvelupisteitä koko maassa on noin 30 ja osaavia kiinteistönhoidon ammattilaisia on 1400.
Niemelä kertoo, että Kotikatu haluaa olla vastuullinen toimija nyt ja tulevaisuudessa.
- Vastuullisuus läpäisee koko toiminnan ja näkyy monessa asiassa. Paikallisuus on tässä keskeisessä osassa. Kannamme sosiaalisen vastuun henkilöstömme työhyvinvoinnista ja koulutuksesta. Myös ekologisuus otetaan huomioon jokapäiväisessä toiminnassa ja toimintatapoja kehitetään koko ajan ympäristöystävällisemmiksi. Kiinteistöpalvelualla on käynnissä varsin suuri murros. Haluam­me olla alan edelläkävijä joka suhteessa.

Jokaisella paikkakunnalla on oma tapansa toimia, joten arvostamme paikallista osaamista. On hienoa, että olemme saaneet Kuopiosta joukkoon pitkän rivin ammattilaisia, liiketoimintajohtaja Otto Tarkiainen (vas.), toimitusjohtaja Jussi Niemelä (kesk.) ja operatiivinen johtaja Mikko Mäkikyrö iloitsevat.

p
Kotikatu Oy
Puijon Kiinteistöpalvelu Oy

Liipasintie 6, 70460 Kuopio
puh. 0207 559 400
info@pkpkuopio.fi
www.pkpkuopio.fi

Kiinteistö- ja
Ympäristöpalvelut Oy

Hyrräkatu 3, 70500 Kuopio
puh. ark. 8.00 - 16.00 020 755 9300
Päivystys 24h 050 501 1311
kipa@kipa24h.fi
www.kipa24h.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.