Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tervetuloa Kuopion Uuteen Apteekkiin

Apteekit, terveys ja kauneus

Hannele Taattola aloitti apteekkarina Kolmisopessa tammikuussa.

Kuopion Uusi Apteekki palvelee asiakkaita Kauppakeskus Kolmisopessa täydellä sydämellä.

Tammikuussa Kolmisopessa apteekkarina aloittanut Hannele Taattola on tyytyväinen apteekin sijaintiin. Hänellä on monipuolinen kokemus apteekkialalta Itä-Suomen alueelta ja hänelle kuuluu tällä hetkellä myös Juankosken apteekki sekä Riistaveden ja Säyneisen sivuapteekit.
– Sijainti kauppakeskuksessa on minulle uusi kokemus ja olen tykännyt kovasti. Asiakaskunta on täällä hieman erilainen kuin maaseutupaikoissa. Kauppakeskusapteekissa parasta on, että asioimaan on helppo tulla, kun parkkitilaa on yllin kyllin ja samalla reissulla hoituvat myös muut ostokset.
Taattola kertoo Kuopion Uuden Apteekin olleen hyvässä hoidossa aiemminkin, joten työtä on ollut helppo jatkaa. Pikkuhiljaa apteekin toimintaa ja palveluita on tarkoitus kehittää entistäkin monipuolisemmiksi.
– On hienoa, että apteekin nimi on Kuopion Uusi Apteekki. Sehän antaa luvan ja suorastaan velvoittaa kehittämään kaikkea uutta, hän pohtii hymyillen.
Apteekkari kannustaakin asiakkaita liittymään kanta-asiakkaaksi. Rahallisten etujen lisäksi kanta-asiakas saa informaatiota esimerkiksi isoimmista kampanjoista, mahdollisista poikkeusaukioloista ja muista ajankohtaisista asioita.

Lääkelista ajan tasalle

Yrittäjävetoinen apteekki tekee työtä käsi sydämellä ja asiakkaan etua silmällä pitäen. Uuden apteekkarin aika alkoi varsin poikkeuksellisissa merkeissä koronaepidemian myötä. Kuopion Uusi Apteekki on palvellut asiakkaita poikkeusaikana niin asiakkaiden kuin henkilökunnan turvallisuus huomioon ottaen. Käsidesiä ja suojavarusteita on ollut myynnissä edulliseen hintaan.
Taattola muistuttaa, että yleensäkin tärkeä lääkelistan teko on näinä aikoina entistäkin tärkeämpi muistaa.
– Jos joutuu äkkiä sairaalaan, hoitoa helpottaa huomattavasti, kun mukana on ajantasainen lääkelista. Kirjoita siis tarkka nimiluettelo käytössäsi olevista reseptilääkkeistä ja niiden vahvuuksista sekä millä annoksella niitä tällä hetkellä käytät. Lääkäri on voinut esimerkiksi antaa puhelimessa uusia ohjeita, eivätkä muutokset aina ole muissa hoitopaikoissa tiedossa. Lääkelistaan pitää lisätä myös ilman reseptiä käyttämäsi lääkkeet ja ravintolisät.

Apteekkihoitola Aamu

Kuopion Uudesta Apteekista löytyy myös kauneushoitola Aamu. Kesällä asiakkaita palvelee kaksi kosmetologia. Hoitolassa tehdään kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja, sokerointeja ja kestovärjäyksiä. Hoitoajan varaaminen käy kätevästi netissä tai puhelimella.
Käytössä tällä hetkellä ovat tutkitut ja herkälle iholle sopivat Avène- ja V10Plus -apteekkituotesarjat.
– Kosmetologi valitsee hoitotuotteet yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan, auttaa löytämään sopivat kotihoitotuotteet kosmetiikkavalikoimistamme sekä opastaa niiden käytössä. Muistutamme asiakkaita siitä, että hoitoihin tullaan vain täysin terveinä. Puhdistamme ja desinfioimme pintoja säännöllisesti, joten hoitolaan voi tulla turvallisin mielin!

Kauneushoitola Aamussa pidetään huolta myös asiakkaiden turvallisesta asioinnista. Tuotesarjoina käytössä ovat laadukkaat ja hellävaraiset apteekkisarjat, kosmetologi Pauliina Pekkarinen kertoo.

p
Kuopion Uusi Apteekki

Kauppakeskus Kolmisoppi
Kolmisopentie 3, 70780 Kuopio
ma – pe 9 – 20, la 9 – 18
su 11- 17
puh. 017 264 8100
kuopionuusiapteekki@apteekit.net
www.kuopionuusiapteekki.net
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.