Tervetuloa muodin ja kauneuden kortteliin!

Pukeutuminen ja muoti

Muotikorttelista löytyvät monipuoliset palvelut sekä sydämellinen asiakaspalvelu. Sokoksen tavaratalonjohtaja Pia Virtanen ja Nina & Henrin myymäläpäällikkö Nina Hyvärinen toivottavat asiakkaat tervetulleiksi ostoksille.

Sokos-tavarataloon tullessaan asiakas astuu pukeutumisen ja kauneuden kortteliin. Sokoksen ja Nina & Henrin monipuolisen valikoimat ja palvelut mahdollistavat shoppailun kenkien kastumatta.

Olipa kyse aluspukeutumisesta, juhla- tai arkiasuista, kengistä ja laukuista, kosmetiikkatuotteista tai kauneudenhoitopalveluista, kaikki tämä ja paljon muuta löytyvät saman katon alta.
– Valikoimiamme yhdistävät laadukkaat merkit, monipuoliset valikoimat sekä ammattitaitoinen, sydämestä tuleva asiakaspalvelu, Nina & Henrin myymäläpäällikkö Nina Hyvärinen ja Sokoksen tavaratalonjohtaja Pia Virtanen kertovat.
Liikkeiden valikoimat täydentävät toinen toistaan. Muotikorttelista löytyy muotia sekä miehille että naisille, moneen makuun sopivasti ja useassa eri hintaryhmässä. Asujen valinnassa auttaa henkilökohtainen palvelu. Mikäli sopivien vaatteiden löytäminen tuottaa hankaluutta, ammattitaitoinen henkilökunta on valmiina palvelemaan.

Elämyksellinen ostosympäristö

Sokos on palveleva ja mieltä ilahduttava kauneuden, pukeutumisen ja kodin tavaratalo, jolle erityisesti laadukas asiakaspalvelu on tärkeää.
– Hyvä palvelu tarkoittaa meille viihtyisää ja elämyksellistä ostosympäristöä, juuri sinulle valittuja, laadukkaita perustuotteita sekä muodikkaita sesonkituotteita oman tyylisi mukaisesti. Tunnusmerkkejämme ovat myös ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta ja korkeatasoiset täydentävät palvelut, Virtanen sanoo.
Sokos tarjoaakin runsaasti erilaisia kauneuden ja hyvän olon palveluita HyväOlo parturi-kampaamossa ja kauneushoitolassa. Sokoksen kosmetiikkaosaston laajasta valikoimasta löytyvät niin arjen luottotuotteet kuin juhla-lookin viimeistelijät.

Huippumerkkejä ja erinomaista palvelua

Ninan & Henrin menestyksekäs konsepti perustuu muodin kansainvälisiin huippumerkkeihin ja erinomaiseen asiakaspalveluun. Liikkeen valikoimat täyttävät korkeaa laatua arvostavan asiakkaan toiveet ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa asiakasta löytämään sopivan asukokonaisuuden niin juhlaan kuin tyylikkääseen arkeen.
– Tavoitteemme on jäädä asiakkaan mieleen nimenomaan erinomaisesta palvelusta ja auttaa asiakasta löytämään juuri hänelle oikeat, yksilölliset tuotteet, Hyvärinen kertoo.
Ostokset Sokoksella ja Nina & Henrissä kerryttävät S-Bonusta. Asiakasomistajien kannattaa siis keskittää ostoksensa kauneuden kortteliin. Ja se onkin helppoa, kun kaikki tarvittava löytyy samasta paikasta!

 

p

Sokos Kuopio /
Nina & Henri
Haapaniemenkatu 24 – 26,
70110 Kuopio

Sokos
ma – la 9 – 21, su 10 – 18
puh. 0800 09804
neuvonta.sokoskuopio@sok.fi
www.sokos.fi

Nina & Henri
ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
puh. 044 788 3777
ninajahenri.kuopio@sok.fi
www.ninajahenri.com

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.