Valikko Sulje

Tervetuloa rentoutumaan

Brain Relief on syvärentouttava hoito, joka perustuu kosketukseen ja musiikkiin, Anna Jalava kertoo.

Milloin viimeksi olet ollut todella rentoutunut?
Kiire, stressi ja monenlainen kuormitus ovat tänä päivänä yleinen ongelma. Brain Relief® tarjoaa syvärentoutuksen ja ensiapua stressaantuneille aivoille.

Pitkäaikaisen stressin vaikutukset elimistölle ja hyvinvoinnille voivat olla merkittäviä. Usein stressi kertyy pikkuhiljaa, eikä sen merkkejä ole aina helppo tunnistaa. Brain Relief on syvästi rentouttava kosketushoito, joka tarjoaa hengähdyshetken hektiseen arkeen.
– Kyseessä on ainutlaatuinen, Jouko Kivimetsän kehittämä, kosketukseen ja musiikkiin perustuva hoito, joka katkaisee akuutin stressin. Kyseessä on pitkävaikutteinen kokemus ja jo yhdestä hoitokerrasta on apua. Kolme hoitokertaa kuuden viikon sisällä on myös hyväksi todettu hoitosarja, Anna Jalava kertoo.
Se, mitä hoidosta seuraa, on hyvin yksilöllistä. Brain Relief ei lupaa vaivojen ihmeparantumista, mutta stressin hellittämisestä seuraa usein monia hyviä asioita.
– Kehon rentoutumisen ja palautumisen myötä stressihormonien taso laskee ja mielihyvähormonien taso nousee. Asiakkaat ovat saaneet apua monenlaisiin vaivoihin, mutta jo yksistään rentoutumisen kokemus on tärkeä.

Ehkäisyä uupumukseen, laadukkaita unia

Hoitokertaan varataan aikaa vähintään tunti, jotta kokemus on rauhallinen ja kiireetön.
– Hoito on erinomainen uupumisen ennaltaehkäisyn väline, mutta toisaalta se voi olla syvästi uupuneelle myös ensimmäinen askel kohti palautumista. Hoito sopiikin kaikille, joilla on haasteita esimerkiksi stressin, palautumisen ja unen kanssa. Yksi yleisimmistä asiakkaiden kokemista vaikutuksista onkin ollut unen laadun paraneminen.
Univaikeuksien selättämiseen ja stressinlievitykseen sopii myös Neurosonic-hoito. Erittäin matalilla taajuuksilla värähtelevä patja ohjaa kehon rentoutumaan ja hoitaa sekä ennaltaehkäisee stressiperäisiä oireita.
– Tervetuloa tutustumaan Neurosoniciin maksuttomalle tutustumiskerralle hoitotilassamme Satamakadulla.

Jalava & Co

Satamakatu 32, 70100 Kuopio
puh. 045 124 2373
anna@jalava.co
www.jalava.co