Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Timanttiset – elämyksiä Minnassa

Erikoisliikkeet, Ostoksille, Pukeutuminen ja muoti

Timanttisten Kuopion myymälä on saanut asiakkailta kehuja rennosta ja välittömästä tunnelmasta. Sari Hirvelä ja Jaana Kumpulainen juttelevat asiakkaitten kanssa mielellään koruista, kelloista ja vähän muustakin. Haluamme, että tänne on helppo tulla ja täällä on helppo olla.

Timanttiset palvelee tutulla paikalla Kauppakeskus Minnassa. Myymälässä on runsas valikoima laadukkaita koruja, kelloja ja lahjatavaroita.

Timanttiset-myymälä on ollut samalla liikepaikalla Minnassa jo toistakymmentä vuotta. Myös myyjät Sari Hirvelä ja Jaana Kumpulainen ovat tuttuja kasvoja vuosien takaa, sillä kumpikin on työskennellyt korujen ja kellojen parissa yli 30 vuoden ajan.
Viime syksynä myymälä sai uudet kauppiaat Oulun Korusta. Tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan viettävä yritys on alansa suurimpia Suomessa. Yrityksellä on eri puolilla maata kuusi myymälää, jotka kuuluvat Timanttiset-ketjuun.
Oulun Korun perustajalla, kultaseppä ja kauppaneuvos Mikko Keisulla on lämpimiä muistoja Kuopiosta ja kuopiolaisista. Perhesiteitäkin seudulle on, sillä Keisun vaimo
Leena on täältä kotoisin.
Hyvät kokemukset vauhdittivat kaupunkiin tuloa.
– Kuopio on iso kaupunki, jota ympäröi elävä ja vauras maaseutu. Pidän myös savolaisesta luonteesta; savolaiset ovat luotettavaa ja oma-aloitteista porukkaa, Keisu kuvailee.

Laaja valikoima

Minnan-myymälä on ainoa Timanttiset-ketjuun kuuluva liike Kuopiossa. Sari Hirvelä kertoo, että laajaan valikoimaan kuuluu koruja, kelloja ja lahjatavaroita jokaiseen makuun ja jokaiselle kukkarolle. Liikkeen kautta hoituvat myös kulta- ja kellosepän työt sekä kaiverrukset.
Kotimaisista korumerkeistä Hirvelä mainitsee esimerkkeinä Kalevala Korun, Lumoavan, Kohinoorin ja Sandbergin. Kansainvälisiä tuulia tuovat muun muassa Nomi-
nation-keräilykorusarja sekä Tissotin ja Certinan kellot.
Kytkös Oulun Koruun kasvattaa tarjontaa entisestään. Kuopion myymälästä on saatavana käytännössä kaikki kotimaiset tuotemerkit ja runsas joukko kansainvälisiä merkkejä.
Oulun Koru omistaa Helsingissä toimivan Oskar Lindroosin, joka edustaa muun muassa sveitsiläisiä arvokellobrändejä. Mikko Keisun mukaan tietoja tuotteista ja yhteyden liikkeeseen saa halutessaan Kuopion Timanttiset-myymälän kautta.

Kivijalka pysyy

Mikko Keisu on ollut kultaseppäalalla lähes 60 vuotta. Hän näkee kivijalkamyymälät yhä tärkeänä palvelumuotona. Ihmiset hakevat elämyksiä ja haluavat kokeilla koruja ja kelloja ennen ostopäätöstä.
– Esimerkiksi vihkisormuksen valinta on suuri tapahtuma ja voi jäädä loppuiäksi mieleen. Henkilökunta on tässä tärkeässä roolissa, Keisu sanoo.
Verkkokauppa tukee kivijalkamyymälöiden toimintaa. Timanttiset-ketjulla on verkkokauppa osoitteessa www.timanttiset.fi. Lisäksi Oulun Koru on juuri avannut oman verkkokauppansa osoitteessa www.oulunkoru.fi.

p
Timanttiset Kuopio

Kauppa- ja viihdekeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
puh. 044 740 3601
kuopio@timanttiset.fi
www.timanttiset.fi
www.oulunkoru.fi
Facebook ja Instagram @timanttisetkuopio

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.