Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Titec taitaa taksivarusteet

Autot, veneet ja moottoripyörät

Titec Oy myös vuokraa tätä hyvin varusteltua 1+8-henkilön pikkubussia, yrittäjät Timo Mäkäräinen (vas.) ja Timo Lyytinen esittelevät.

Titec Oy on kuopiolainen taksivarusteisiin sekä ajoneuvojen lisälaitteisiin erikoistunut toimija. Valikoimissa ovat korkealaatuisten taksituotteiden lisäksi myös esimerkiksi alkolukot, lisävalot ja navigaattorit.
– Palveluihimme kuuluvat tuotteiden myynti sekä niiden asennus ja huolto. Meillä työskentelee viisi työntekijää ja periaatteemme on, että asennukset tehdään huolella ja kerralla kuntoon, yrittäjä Timo Lyytinen korostaa.
Taksituotteisiin kuuluvat muun muassa taksivalaisimet, taksikamerat, taksamittarit ja muut taksivarusteet.
Lisäksi tarjolla on muun muassa koulukyytivarusteita, paikannuslaitteita, ajoneuvojen lisävaloja sekä navigaattoreita ja peruutuskameroita.
Asennuspalvelu on joustava ja nopea ja sillä on pitkä kokemus erilaisten ajoneuvojen lisälaitteiden asennuksista. Laitteiden sijoituspaikat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa niin, että lopputulos olisi helppokäyttöinen ja viranomaismääritysten mukainen.
Titec myy ja asentaa myös vapaaehtoiset, terveysperusteiset ja valvotut alkolukot. Myös promillemittarit ja niiden kalibrointi kuuluvat palveluihin.

 

p
Titec Oy

Oppipojankuja 10, 70780 Kuopio
puh. 010 328 6040
ma – pe 8 – 16.30 tai sopimuksen muk.
sales@titec.fi
www.titec.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.