Toiminnallista crosstraining-harjoittelua koko keholle

Liikunta ja vapaa-aika

Sunset TL on helposti lähestyttävä sali, jonne kaikki ovat tervetulleita taitotasosta riippumatta, yrittäjät Katja Hyvärinen ja Jukka Podduikin kertovat.

Sunset TL tarjoaa kokonaisvaltaista harjoittelua hyvällä hinta-laatusuhteella 19,90- 29,90 €/kk.
– Aloitimme toimintamme puolitoista vuotta sitten Vänärillä ja viime tammikuussa siirryimme ympärivuotisiin tiloihin Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskukselle. Haluamme tarjota laadukkaat ja järkevänhintaiset harjoittelumahdollisuudet kaikille. Asiakastyytyväisyytemme on ollut koko ajan korkea, valmentaja ja toimitusjohtaja Jukka Podduikin kertoo.
Crosstraining-harjoittelu kehittää kokonaisvaltaisesti kestävyyttä, voimaa ja peruskuntoa. Tarjolla on 38 viikkotuntia ja valmennuksen lisäksi mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun.
– Välineistönä käytetään muun muassa kehonpainoa, levytankoja ja kahvakuulia.
Harjoittelu sopii yhtä hyvin vasta-alkajille kuin jo pitkän liikunta- ja kilpailutaustan omaaville. Podduikin kertoo, että kaikista liikkeistä on olemassa variaatioita, jotka mahdollistavat harjoittelun turvallisesti ja oman kuntotason mukaan.

Työhyvinvointipaketit yrityksille

Sunset TL haluaa olla lisäämässä myös työhyvinvointia.
– Meiltä löytyy yrityksille kokonaisvaltaisia työhyvinvointipaketteja, jotka ovat kestoltaan 3 – 24 kuukautta. Osa näistä toteutetaan takuutyönä. Mikäli yritykselläsi on halu panostaa henkilöstön parempaan hyvinvointiin, meihin kannattaa olla yhteydessä, Podduikin vinkkaa.

p
Sunset TL Oy

Jukka ja Katja 050 583 6566
sunsettoiminnallinenliikunta@
gmail.com
www.sunsettl.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.