Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Toiminnallista crosstraining-harjoittelua koko keholle

Liikunta ja hyvinvointi, Vapaa-aika ja elämykset

Sunset TL on helposti lähestyttävä sali, jonne kaikki ovat tervetulleita taitotasosta riippumatta, yrittäjät Katja Hyvärinen ja Jukka Podduikin kertovat.

Sunset TL tarjoaa kokonaisvaltaista harjoittelua hyvällä hinta-laatusuhteella 19,90- 29,90 €/kk.
– Aloitimme toimintamme puolitoista vuotta sitten Vänärillä ja viime tammikuussa siirryimme ympärivuotisiin tiloihin Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskukselle. Haluamme tarjota laadukkaat ja järkevänhintaiset harjoittelumahdollisuudet kaikille. Asiakastyytyväisyytemme on ollut koko ajan korkea, valmentaja ja toimitusjohtaja Jukka Podduikin kertoo.
Crosstraining-harjoittelu kehittää kokonaisvaltaisesti kestävyyttä, voimaa ja peruskuntoa. Tarjolla on 38 viikkotuntia ja valmennuksen lisäksi mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun.
– Välineistönä käytetään muun muassa kehonpainoa, levytankoja ja kahvakuulia.
Harjoittelu sopii yhtä hyvin vasta-alkajille kuin jo pitkän liikunta- ja kilpailutaustan omaaville. Podduikin kertoo, että kaikista liikkeistä on olemassa variaatioita, jotka mahdollistavat harjoittelun turvallisesti ja oman kuntotason mukaan.

Työhyvinvointipaketit yrityksille

Sunset TL haluaa olla lisäämässä myös työhyvinvointia.
– Meiltä löytyy yrityksille kokonaisvaltaisia työhyvinvointipaketteja, jotka ovat kestoltaan 3 – 24 kuukautta. Osa näistä toteutetaan takuutyönä. Mikäli yritykselläsi on halu panostaa henkilöstön parempaan hyvinvointiin, meihin kannattaa olla yhteydessä, Podduikin vinkkaa.

p
Sunset TL Oy

Jukka ja Katja 050 583 6566
sunsettoiminnallinenliikunta@
gmail.com
www.sunsettl.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.