Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Toimiva koti kokonaisvaltaisella palvelulla

Rakentaminen ja remontointi

Puijon Rakenne ja Sisustus Oy toteuttaa remontit ja sisustussuunnitelmat asiakaslähtöisesti, aina pienistä stailauksista suuriin remontteihin, Annamari ja Joni Nuutinen kertovat.

Ahdistaako kodin kaaos, odottaako remontti tekijäänsä? Puijon Rakenne ja Sisustuksen palveluihin kuuluvat remontointi, sisustussuunnittelu, kuivajääpuhdistus sekä haitta-ainekartoitukset ja otsonointi.

Yrittäjät Annamari ja Joni Nuutinen ovat tehokaksikko, jolta löytyy osaamista, kokemusta ja intohimoa remontointiin ja sisustamiseen. Tietotaitoa on hankittu sekä kouluttautumalla että käytännön työssä.
Annamari toivoo, että tavallisten ihmisten kynnys sisustussuunnittelu- ja stailauspalvelujen käyttöön madaltuisi.
– Ammattilaisen näkemys helpottaa arkea, kun lopputuloksena ovat toimivat ratkaisut. Sisustussuunnittelijan tehtävä ei ole arvostella kenenkään kotia, vaan miettiä, miten jonkin asian saisi toimimaan aiempaa paremmin, hän muistuttaa.
Sisustussuunnittelijan käyttö voi tuoda myös selvää säästöä.
– Usein ihmiset eivät osaa hyödyntää niitä elementtejä, joita heillä on jo valmiiksi hankittuna. Uusien huonekalujen ja kalusteiden ostamisen sijaan suunnittelija osaa tarvittaessa hyödyntää jo olemassa olevia asioita aiempaa paremmin.

Remontit avaimet käteen -periaatteella

Uutta ilmettä saa aikaiseksi muutenkin kuin kokonaisvaltaisilla remonteilla. Toisaalta yritykseltä onnistuu myös täysimittainen remontti aina haitta-ainekartoituksesta sisustukseen asti.
– Olemme tehneet esimerkiksi keittiöremontteja alusta loppuun, mutta toisaalta yhtä hyvin voimme toteuttaa myös vaikkapa tekstiili- tai valaistussuunnittelua. Tulen myös veloituksetta tekemään alkukartoituksen ja teen tarjouksen suunnitelmasta havainnekuvineen. Valmiista 3D-kuvista asiakkaan on helppo hahmottaa, miltä toteutus käytännössä näyttää.

Kuivajäällä puhdasta jälkeä

Puijon Rakenne ja Sisustuksen palveluihin kuuluu myös kuivajääpuhdistus. Puristettu hiilidioksidi on monikäyttöinen, täysin vedetön ja kemikaaliton puhdistusaine, joka soveltuu esimerkiksi maalin- ja sammaleen poistoon julkisivuista sekä teollisuudessa esimerkiksi liukuhihnojen, työpisteiden ja paistouunien puhdistukseen.
– Kuivajää tulee teollisuudesta kierrätysmateriaalina ja se on monipuolinen, ympäristöystävällinen sekä todella tehokas puhdistustapa, joka sopii yhtä hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöön, kesällä ja talvella. Kuivajääpellettejä ammutaan puhdistettavaan kohteeseen, josta jää haihtuu ilmaan. Pinta jää kuivaksi ja on heti käsittelyvalmis, Joni kertoo.
Puijon Rakenne ja Sisustus tekee ammattitaidolla myös haitta-aine-, kuten asbestikartoituksia.
– Vuotta 1994 vanhemmissa rakennuksissa asbestikartoitus on tehtävä ennen purkutöitä. Pystymmekin hoitamaan remontit alusta loppuun heti remonttia edeltävistä kartoituksista alkaen.

 

p

Puijon Rakenne ja
Sisustus Oy
Annamari Nuutinen (sisustus)
0400 980 438
ansku@puijonrakennejasisustus.fi
Joni Nuutinen (kiinteistöt):
0400 980 439
joni@puijonrakennejasisustus.fi
www.puijonrakennejasisustus.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.